40 és 50 eFt közötti FF lézernyomtatók közül mely modellek képesek havi 1500-2000 oldalt probléma nélkül nyomtatni? Ezeken belül mely modellek fogadják az utángyártott tonereket (melyekkel így 1, max. 1.5 forintra jön ki egy oldal nyomtatása)?
50 eFt és olcsóság?
Akkor abbansegítsetek, hogy hány tízezer forinttól érdemes ilyen célra nyomtatót vásárolni, amely természetesen fogadja az utángyártott tonereket is?
Ha az lézernyomtató és az utángyártott toner kötelező feltétel, akkor fordítsd meg a logikát és keress a neten utángyártott tonereket. Ha találsz boltot, akkor fel is hívhatod őket telefonon, hogy melyiket viszik a legtöbben, illetve a vevők mit mesélnek a nyomtatójuk megbízhatóságáról.
Ha nem ragaszkodnál a lézernyomtatóhoz, akkor az átalakított külsőtartályos CISS tintasugaras is olcsó nyomtatást biztosít. Kaphatóak ilyenből felújított vagy új, átalakított nyomtatók is.
De ott nem túlságosan nagyon kell figyelni a külső tartályokba beletöltött tinta "kompatibilitására/típusára"? Azt olvastam könnyen megvan ezeknél a baj.
Illetve néhányan információkat osztottak meg arról, hogy bizonyos oldalakat (például négyből egyet) az ilyen tintasugaras nyomtató elront. Ha igaz.
Nekem egy olcsó, felujított Canon-om van, amit a tintarendszer.hu-tól vettem. Nem rontja el a nyomtatásokat. Ugyanolyan patronok vannak benne mint a gyári, csak egy-egy kis csövön keresztül folyamatosan tölti őket egy nagyobb tartályból.
A náluk kapható tinták szinei is jók. Lehet, hogy a nyomtatvány egy kicsit érzékenyebb a vízre, de igazából nem tudom, mert csak ilyen tintával használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!