Mennyit kérhetnék a jelenlegi gépemért? (Workstation)
2db xeon E5645 cpu (hexacore)
1x16gb ddr3 ecc ram
2db Nvidia geforce gts-450 gpu (crossfire)
Ssd: Kingston UV500 240GB SATA3 5 év garancia papírral.
Hpz600 gép, win10 enterprise lemezzel hdd-jén a driverek.
Karcos a gépház, kulcsai hiánytalanok. Ventillátorok jók, csukott gépháznál nincs gondja, frissen pasztázva pormentes.
Vennék helyette egy komolyabbat de csak úgy tehetem meg ha eladom a jelenlegim. Hiába hexacore a 2,4ghz a kicsi mert 1 mag 1 szálat használ a szerver amit futtatok és 3,5ghz-t követel. Van egy GTX670 gpu kérésre cserélem de a gts-450 a gyári amivel nagyon jól megy 4-6gb gpu-t igénylő játékkal. Figyelem itt nem árulok semmit.
#5 direkt erteted felre vagy veletlen?
mondjuk 670 is eleg oreg es gyenge annyira szerintem 70 et az sem er sajnos
ez a gts450 jol megy 4-6GB gpu t... igenylo jatekokkal meg nagyon jo reklamszoveg:D csak epp ertelmetlen jobb ha nem empited meg
bearazni csak bearazzak neked, hacsak nem ok sem szeretnek valamiert
aztan ott arulod ahol akarod
#5 hdd tipusat ird le ugyanugy hirdetesben
#8 marmint prohardverre ertettem a bearazos reszt
Xy4
#7: 5 slott üres, de hibátlanul terhelem a második processzort is. Diagnosztika szerint nem probléma neki.
#8: Nem reklám szöveg tényleg úgy érzem hogy a gts gpu nem olyan rossz, szinte sajnálom eladni a gépet, mert jól működik!
De jött egy 1,185 update helyett egy 1.200 as a szerver programra amit használok és évek után kicsi lett a processzor. Nem cserélnék már procit emiatt! Inkább vennék valami jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!