Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit kérhetnék a jelenlegi...

Mennyit kérhetnék a jelenlegi gépemért? (Workstation)

Figyelt kérdés

2db xeon E5645 cpu (hexacore)

1x16gb ddr3 ecc ram

2db Nvidia geforce gts-450 gpu (crossfire)

Ssd: Kingston UV500 240GB SATA3 5 év garancia papírral.

Hpz600 gép, win10 enterprise lemezzel hdd-jén a driverek.

Karcos a gépház, kulcsai hiánytalanok. Ventillátorok jók, csukott gépháznál nincs gondja, frissen pasztázva pormentes.

Vennék helyette egy komolyabbat de csak úgy tehetem meg ha eladom a jelenlegim. Hiába hexacore a 2,4ghz a kicsi mert 1 mag 1 szálat használ a szerver amit futtatok és 3,5ghz-t követel. Van egy GTX670 gpu kérésre cserélem de a gts-450 a gyári amivel nagyon jól megy 4-6gb gpu-t igénylő játékkal. Figyelem itt nem árulok semmit.

2022. márc. 7. 06:50
 1/10 anonim ***** válasza:
2022. márc. 7. 07:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Az erősebb kártyád ér kb 70-et,a géped amire a kérdés irányult nem ér ennyit sem mert őszintén szólva nem nagy durranás már.
2022. márc. 7. 07:45
 3/10 A kérdező kommentje:
A prohardvert nem szeretem de mindegy. Pont jár a válaszokért.
2022. márc. 7. 08:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Én se :D de ott beárazzák
2022. márc. 7. 08:24
 5/10 A kérdező kommentje:
A 70 egy jó kiindulási pont, kèrek 65|öt és senkit nem vertem át vele. Megmondom azt hittem alig ér 45-öt egy 60-at szerettem volna kapni érte, 2,5 ssd-t se használnám semmibe mert m2m, meg, m2 zif, msata meg ilyen gépeim vannak, csak ez a gép nem vett be másikat. Novemberben vettem a leg jobbat akartam megvenni mert elhasználtam a 360-as ssd-t. A merevlemez érdekes mert 160gb-os de eléri a 190mb/s írási sebességet. És csendes ami nem megszokott egy hdd-től, se fordulat hang se kattogás nincs.
2022. márc. 7. 08:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyilván eredeti, munkagépekbe szánt hdd ami minőségi.ilyet nem kapsz a boltban ma már.szóval a kártya 70,míg a gépért is kérhetsz ennyit,max engedsz belőle egy keveset.
2022. márc. 7. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a 2db 3 csatosnál memvezérlővel ellátott procit 1db RAM modullal hajtani? A második proci nem hianyolja a memóriát?
2022. márc. 7. 08:48
 8/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 direkt erteted felre vagy veletlen?

mondjuk 670 is eleg oreg es gyenge annyira szerintem 70 et az sem er sajnos

ez a gts450 jol megy 4-6GB gpu t... igenylo jatekokkal meg nagyon jo reklamszoveg:D csak epp ertelmetlen jobb ha nem empited meg

bearazni csak bearazzak neked, hacsak nem ok sem szeretnek valamiert

aztan ott arulod ahol akarod

#5 hdd tipusat ird le ugyanugy hirdetesben

2022. márc. 7. 10:27
 9/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#8 marmint prohardverre ertettem a bearazos reszt

Xy4

2022. márc. 7. 10:29
 10/10 A kérdező kommentje:

#7: 5 slott üres, de hibátlanul terhelem a második processzort is. Diagnosztika szerint nem probléma neki.

#8: Nem reklám szöveg tényleg úgy érzem hogy a gts gpu nem olyan rossz, szinte sajnálom eladni a gépet, mert jól működik!

De jött egy 1,185 update helyett egy 1.200 as a szerver programra amit használok és évek után kicsi lett a processzor. Nem cserélnék már procit emiatt! Inkább vennék valami jobbat.

2022. márc. 7. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!