Ki szeretném cserélni a videókártyám?
Figyelt kérdés
Szóval, most egy 2 GB-os GTX 645 van a gépben, ami már igen koros és szeretném egy GTX 1080-ra csrélni vagy egy 1070TI-ra. Nem értek nagyon hozzá, ezeket találtam amire szánnék is pénzt a közeljövőben!2022. márc. 6. 15:53
A kérdező szavazást indított:
GTX 1080
GTX 1070TI
14 szavazat
1/9 szántóvető válasza:
mindkettő jó és óriási előrelépést fog hozni ha van hozzá jó tápod.
2/9 anonim válasza:
Hát tápot meg mellé azt is érdemes ellenőrizni, hogy egyáltalán befér-e a gépbe.
A mostani kártya kb 50-60w körül eszik max ezek meg 200 körül.
Na meg milyen proci lesz mellette?
3/9 A kérdező kommentje:
amit tudok róla, hogy egy Acer Predator G3-605gép
Intel Core i5 4440
Nvidia Geforce GTX645 2GB
8GB DDR3
táp gyári 500Wattos
2022. márc. 7. 12:48
4/9 Fekete.M válasza:
Inkább vegyél egy új gépet ha meteheted
5/9 A kérdező kommentje:
Megtehetném, de ha tudok a mostaniból jobbat kihozni, inkább maradok ennél
2022. márc. 7. 23:12
6/9 anonim válasza:
Előre jelzem a házzal esélyes hogy gondba leszel. Könynen lehet a hossz miatt is, de említett kártyák közül sok olyan van ami magasságban is magasabb jóval mint az átlag és nem fogod tudni az oldallapot feltenni.
7/9 xKakashix válasza:
én a helyedben eladnám így a gépet kompletten és nulláról építenék egy újat, vagy használt piac.. az az i5 már rendesen visszafogná a 1080-at, meg ahogy írták előttem is, hogy a házzal is lehetnek gondok, még ha méretben okés is lenne, szellőzése nem tűnik a legjobbnak
8/9 A kérdező kommentje:
Okés akkor lehet hogy inkább hanyagolom és másik vásárlásába kezdek
2022. márc. 9. 11:37
9/9 A kérdező kommentje:
Tudna valaki árat mondani, hogy kb mennyit tudnék kapni egy ilyen gépért?
2022. márc. 11. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!