Mennyire jó ez a PC?
Érdeklődnék hogy a mai játékokat könnyedén futtatná e ez a konfiguráció? Mondjuk full hd felbontáson. Ezek nem fix alkatrészek csak egy nagyjából összeállított gép. Maximum 500 ezerből szeretnék összehozni egy jó gépet amivel pár évig elleszek a legújabb játekokkal is az sem baj természetesen ha nem full grafikán de azért fussanak rajta a modern dolgok.
Nyugodtan mondjatok saját konfigot is ha tudtok jobb alternatívát szívesen meghallgatom.a lényeg hogy olyan 400-500 között legyen a keret annál többet nem szeretnék költeni rá.
ASUS TUF GAMING B560M-PLUS Alaplap
AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4 Box with fan and heatsink Processzor
SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit (11310-01-20G) Videokártya
Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/16
FSP Hydro PRO 700W Bronze
ne legyel amd fan Kerdezo
Intel fansag ertheto de az amd fansag nem
magasabb orajel miatt ajanlott mas memoriat (es gondolom hasonlo arazas mellett)
neked lehet nem meg McLaren szakinak sem
de ha te nem is o legalabb biztos tudja hogy Intel Nvidia fan vagyok igy szamomra ertheto
szerintem jo lesz akarmit is veszel csak finomitsd ("finomhangold") amiket ajanlottak
ne legyen kompatibilitas gondlegalabb
memoria nagyon szamit manapsag, minel gyorsabb legyen
6600XT inkabb vedd ha tudod
(en pl. 3060 12GB ot vennek ha hasonlo arban vannak vagy 3060Ti/70...)
"Viszont neked is Amd van gondolom nem véletlenül."
Bizony. Nekem másra kell a gép nem játékra és oda jobb lehetőségeket és fejleszthetőséget kínált az AMD amikor ezt vettem. Hosszú távon nekem ez jobb választás volt, a Ryzen 7 helyére majd jön egy Ryzen 9 és én tök jól el leszek vele a következő két-három évben.
Ráadásul sikerült kifognom egy nagyon jó akciót amikor az egerkben voltak a processzor árak, így relatív olcsón jutottam hozzá a Ryzen 7-jez.
Én is matekoztam a vásárlásnál, de anyagigal is jobban jártam így illetve a fejleszthetőségem is jó maradt. Előtte intelem volt, az előtt AMD, előtte intel majd megint AMD... :)
Én videókártyából azt ajánlom, ami belefér a maradék keretbe. Ha épp a lap+procin tudsz spórolni 25 000-ret akkor azt el tudod költeni videokártyára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!