Pibadi17 kérdése:
Szerintetek ez a videókártya jó lenne a procimhoz?(Többi lent)
Figyelt kérdés
A kiszemelt videókártya: MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 12GB OC lenne,de a procim az Rysen 5 1600 ami már kb 4 éves és eddig ki is szolgált viszon nem tudom,hogy kihajtaná-e a megvásárolni kívánt videókártyát.Az alaplapom Asus Rog Strix B-350f Gaming.Szerintetek felesleges procit cserélni vagy vegyem azt is számításba?2022. márc. 5. 19:44
1/10 anonim válasza:
Ha minimum FHD felbontásról beszélünk akkor egészséges teljesítményt fog produkálni.
2/10 anonim válasza:
12 giga nem sok ennek a kartyanak? csak jatszanal?
3/10 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem odairni,hogy legfőképp játék FHD felbontáson és netezés.
2022. márc. 5. 20:18
4/10 A kérdező kommentje:
Hát az hogy sok-e ennek a kartyának a 12gb azt nem tudom. Igazából még nem döntöttem de az biztos hogy 12gb akarok venni mert nem akarok 1 év mulva megint beruházni videókártyára.
2022. márc. 5. 20:29
5/10 anonim válasza:
A 12GB-os 2060 az bányász kártya. gyakorlatilag 0FPS-sel gyorsabb, mint a 6GB-os 2060. Itt meg tudod nézni néhány játékban:
Ha gyenge a GPU akkor semmit nem ér a köré pakolt rengeteg memória és az RTX2060 az nem túl acélos GPU.
6/10 anonim válasza:
Felesleges procit cserélni. Rysen 5 1600 erősebb vga mellett is megállja a helyét.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor milyen videókártyát kellene vennem? Ami legalább még 2 évig megállja a helyét?
2022. márc. 5. 22:39
8/10 anonim válasza:
Hát a Ryzen 1600 épp még az ami játékok alatt nem éppen ideális.
Játékokban volt a legtöbb differencia az 1000-res és a 2000-res széria között.
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Igen szemezgettem vele már én is,valószínűleg ezt fogom megvenni :)
2022. márc. 6. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!