Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudok HDMI kábelen...

Hogyan tudok HDMI kábelen képet vinni a TV-re?

Figyelt kérdés

Van egy gépem, amin a Windows 10 nem érzékeli a HDMI kijelzőket. Dual boot van rajta, a másik rendszer Linux Mint, azon hibátlanul működik a képátvitel, vagyis szerintem nem a hardware-rel van a gond, de én főként Windows-ról szeretném használni a TV-t. Már több drivert is kipróbáltam a videokártyához, jelenleg a gyártó lemezéről feltelepített van fent, de egyszerűen a Windows nem érzékeli a tévét, mint kijelző.

Alaplapi integrált videokártyát használok, amely az Asrock FM2A68M-hd+ alaplap AMD Radeon(TM) R7 Graphics típusú integrált videokártyája.

2022. márc. 4. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha simán hdmi monitorral ad képet és nincs baj, akkor szerintem a Tv hmdi csatlakozó szar.
2022. márc. 4. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:

A Windows egyáltalán nem érzékeli a HDMI kijelzőket, amit egyébként le is írtam.

"Van egy gépem, amin a Windows 10 nem érzékeli a HDMI kijelzőket"

Egyébként köszönöm a választ, de azért gondolom, hogy nem hardveres probléma, mert ahogy írtam a Linux Mint-en tökéletesen működik, csak a Windows nem tudja kezelni.

2022. márc. 4. 19:21
 3/4 lali51 ***** válasza:
Állítsd be! Windows+ P gombot egyszerre nyomd és válaszd a neked megfelelő beállítást.
2022. márc. 4. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de már próbáltam. Nem történik semmi. A gépház > rendszer > kijelző menünél az észlelésnél is azt írja, hogy nem található másik monitor.
2022. márc. 4. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!