Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a gépet ki tudja hajtani...

Ezt a gépet ki tudja hajtani a windows 7?

Figyelt kérdés

Ryzen 5 2600 six-core

ddr4 16gb ram

500gb ssd

Gyűlölöm a win 10-et windows 7-et akarnék rátenni de nem tudom hogy mit csinálna ki tudja használni vajon? Egyik komám járt úgy hogy hasonló gépre feltette a win7-et de semmilyen USB funkció nem működött.

2022. márc. 3. 16:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Egy modern pc-n ne használj megszűnt támogatású operációs rendszert.
2022. márc. 3. 17:07
 2/20 Dongaben ***** válasza:
100%
Nincs hozzá támogatás már alaplapi driver szinten sem. Linux? Gondolom, nem... Hozzá kell szoknod, mint mindenkinek az új Windows-hoz. És örülj, hogy most már stabil... Pár éve még eltűntek meghajtók a rendszerből, csak "úgy". Meg lehet szokni egy idő után.
2022. márc. 3. 17:12
 3/20 Szirty ***** válasza:
16%

"Egy modern pc-n ne használj megszűnt támogatású operációs rendszert."

Mert ha megteszi mégis, akkor mi történik? Megtámadják a hekkerek?

Mi a megszűnt támogatás? A s**ggnyalás és adathalászat megszűnése?

Nincs rá messenger? Nem egy a facebook, Youtube, tiktok, felhő stb? Baj az?

Na igen, az új hardverek problémásak ilyen rendszerben, mert nincs driver.

De a régi rendszereket olyan környezetben használják rendszerint ahol régi hardverek vannak. Tulajdonkáppen jellemzően az oka is ez annak hogy használják.

Persze egyértelmű, hogy ha valaki 286/16MHz-es TURBO-s gépet talál apu pincéjében 1MB memóriával az ne akarjon Win10-et tenni rá. De nem is ez az ilyen rendszerek létjogosultsága.

2022. márc. 3. 17:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

"az új hardverek problémásak ilyen rendszerben, mert nincs driver."

És a Ryzenneknek nem hagyományos energiagazdálkodásuk van, ami miatt az AMD driver nélkül közel sem tudnak úgy teljesíteni, mint a driverrel.

2022. márc. 3. 18:13
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Igen, de ájánlott mái napig támogatott oprendszert használni.
2022. márc. 3. 19:00
 6/20 anonim ***** válasza:
43%

#3-nak adok igazat.

A mai napig rengetegen használják az XP-t is, és a tévhitekkel ellentétben minden megoldható rajta.

2022. márc. 3. 19:52
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Indíts el az XP-n akár csak egy DX10-es játékot... Ha minden megoldható akkor ez is. :)
2022. márc. 3. 23:42
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Új architektúrájú Zen procihoz nem telepítenék nem támogatott Windowst. Mely se az AMD részéről ,se a MS részéről nem támogatott már. Működni működik, de szerintem visszafogná. És különben is, ilyen géphez - hacsak nem munkára lesz - sok játék már nem fut el Win7-en vagy 8-on.

Én se rajongtam anno a Win10-ért, de a Win7 úgy vacakolt és mivel ingyen telepíthető volt a 10 feltettem és utána nem akartam visszalépni. Egy csomó dolgot tud out of the box, amikhez a Win7-nél egy csomó progit kell külön telepíteni, frissíteni, finomhangolni.

2022. márc. 3. 23:57
 9/20 anonim ***** válasza:
52%

#6, #7-nek:

Csak szólok hogy már 6 éve annak, hogy a DirectX 12-őt megbuherálták 32-bites XP-re.

Le vagy maradva picit. XD

[link]

2022. márc. 5. 09:27
 10/20 anonim ***** válasza:
Na és ezzel a buherált DX12-vel ugye bármiylen modern játékot el is tud indítani?
2022. márc. 5. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!