Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A négy laptop közül melyik...

A négy laptop közül melyik érné meg a legjobban?(link a megjegyzésben)

Figyelt kérdés

[link]

EGYETLEN különbséget látok ami fontos, hogy a Lenovo IdeaPad 3 készüléknek 512GB tárhelye van.

Ennyi.

MINDEN MÁS 99%-ban megegyezik, kérdezem én, ilyen logika mentén miért fizessek 30 ezer forinttal többet ahelyett hogy rögvesd a Lenovo V15 G2-t válasszam?

2022. márc. 2. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az akkut nem írják és ebben az olcsóban valszeg a kisebb 38Wh-s akku van, míg ebből készült olyan is amiben 45Wh-van. A Ryzen54-ösökben már van 64Wh-s is. Ennek érdemes utánanézni, mert akkuüzemidőben jelentős eltérések lehetnek.
2022. márc. 2. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:

[link]

Azt írják alapból 2 cellás, de igény szerint a HDD tokot beáldozva be lehet rakni 3 cellásat is.

Akkor gyanúsan az van amit írtál, alapból 38Wh-s és a 3 cellás "turbózott" változat pedig 45 Wh-s.

vagy rosszul gondolom?

2022. márc. 2. 20:43
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

Az itteni specifikációk alapján tényleg csak 38 Wh-s... hm tehát ezért annyira olcsó.

Ez a való életben rendes körülmények között mit jelent, netezgetés, kis youtube, fórumozás közben mennyi ideig bírná a gép?

2022. márc. 2. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Esélyes. Nincs valami ugyanilyen csak 5500U-val?
2022. márc. 2. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:

"Ez a való életben rendes körülmények között mit jelent, netezgetés, kis youtube, fórumozás közben mennyi ideig bírná a gép?"

5-7 óra.

2022. márc. 2. 21:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Ilyen árszegmensben nem nagyon, át kéne lépnem akkor a 200 ezres határt.

Alapból onnan indultam ki,hogy láttam a tévében az emag hirdetését erre a készülékre

[link]

aztán gondoltam hogy körülnézek milyen opciók vannak hasonló áron, de ez tényleg a low-medium tier környékén mozgó szegmens, nagyon sok a hasonló laptop amik csak picit térnek el vagy papíron picit se, csak közbe kiderülnek olyanok, hogy 38Wh-s akksival szúrják ki a szemedet.

Teljesítmény (cpu+gpu) miatt mindenképp Ryzen-t szeretnék, az i3-as integrált vezérlők nagyon gyenguszok tesztek alapján, de Ryzen kapcsán se mindegy, 3250u vagy 5300u vagy 5500u stb.

Amihez ragaszkodom és a minimum az a Windows NÉLKÜLI (freedos), 8GB RAM-os, 15.6 colos FULL HD kijelzős eszköz minimum 256GB-os tárhellyel (emlékszem korábban voltak olyan akciók, hogy 128 GB SSD+1TB HDD, de ezek úgytűnik kimentek a divatból).

2022. márc. 2. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

valszeg ugyan ez, de 200e alatt marad a dolog (5500u)

Nem tudom, hogy megint áremelkedés volt, vagy "hiány van" a 200e körüli laptopokból (valahogy olyan, mintha a tavaly december körüli laptopok most felmentek volna 250e fele)

2022. márc. 3. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Tavaly decemberben megugrottak az árak rendesen. Ősszel még 179-189 000-ért ajánlottuk a Ryzen5 5500U-s notikat, január végén meg 220 000 alatt egy sem volt.
2022. márc. 3. 17:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajna az a laptop amit #7 anonim linkeltél nem opciós, az RJ45 ethernet csatlakozó kihagyása nem jó pont :(
2022. márc. 4. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!