Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A videon a srác tényleg a...

A videon a srác tényleg a szemétbe talált laptopot varázsol újjá?

2022. febr. 24. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Ezeknek a videóknak nagyon erős kamu szaga van. Láttam én is tőle videókat. Az egyiken pl egy rommá rohadt 775-ös asztali gépet "varázsol" újjá. Érdekes módon, a végén, amikor elindítja, a windows már egy 1155-ös i3-at ír ki. Érdekes változás történt a helyreállítás közben.
2022. febr. 24. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

[link]

Ugyan olyan szkeptikus vagyok ezzel mint ebben a videóban mikor nekiesik egy köröm vagy cipő kefével a HDD korongjának...

2022. febr. 24. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

#2 Én már olyat is láttam, hogy az Intel foglalatot dörzsölte fogkefével.

Azt írja, 30 éves pc. Ez ugye 1992 lenne. Namost ehhez képest az ATX szabványt 1995-ben alkotta meg az intel. A 775-ös foglalatot meg ha jól tudom 2000 után vezette be. A PCIe bevezetése is 2004-ben volt.

Ez a Foxconn alaplap meg már feltűnt néhány videoban. Egyébként ez egy Foxconn G31MV alaplap 2008-ból.

2022. febr. 24. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Azért az is tetszik hogy i5 3450-el van megáldva az a lap amit már inkább nem is akartam tárgyalni.

Egyik szemem sír a másik meg nevet.

2022. febr. 24. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

#1 vagyok Igen, most látom a végén, hogy i5 a proci. Akkor ez lehetett az a video, amit én is láttam, csak i3-ra emlékeztem.

Azért a kommentekben is ekézik a csávót rendesen.

2022. febr. 24. 11:58
 6/9 anonim válasza:

Nyilván ez egy megrendezett videó, nem csak úgy "random" talált egy laptopot.

A kivitelezéssel is lehet vitatkozni mert elég barbár.

Ettől függetlenül, nem lehetetlen az ilyesmi, tulajdonképpen az ilyen videók 90%-a hogy szétszedi majd össze rakja esetleg pótol egy csomó elveszett alkatrészt.

Nekem is vannak régi gépeim, egyik 10+ éves laptop, másikat meg poénból össze raktam régi 775 alkatrészekből.

2022. febr. 24. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Én is raktam össze 775-ös gépet régi alakatrészekből. De valahogy az istenért se akart 1155 lenni i5-ös procival a végére. Lehet, hogy nekem is mosószeres vízben kellett volna mosnom súrolókefével a szétszedett merevlemezt. Vagy fogkefével mosni a processzor foglalatot. Lehet, hogy ez a titka.
2022. febr. 24. 15:20
 8/9 A kérdező kommentje:

ma 14:59

Akkor te is kinlodnál vele olyan állapotú cuccokal amik a videokban talál a szemétben?

2022. febr. 24. 15:23
 9/9 anonim válasza:

Most igazából mi a kérdés?

Nyilván ha valaki össze akar egy ilyet rakni, akkor az kínlódik vele, aki meg nem az meg nem kínlódik.

Ott értelmetlenek ezek a restaurálós videók, hogy "direktben"össze vannak koszolva, el vannak törve dolgok és azt restaurálják. Nyilván így látványosabb az eredmény.

Na meg ha ez nem lenne akkor maradna egy sima gépösszerakós videó, azt meg mindenki csinál otthon.

2022. febr. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!