Miért nem tudja sok felhasználó elfogadni, hogy drágák lettek a videokártyák, és nem is nagyon lesznek már olcsóbbak?
Figyelt kérdés
Hetente olvasni egy-egy kommentfolyamot különböző felületeken, hogy most már aztán tényleg le fog menni a VGA-k ára, és most már aztán úgy fogják az ember után dobni. Ezt olvasni vagy másfél éve időről-időre, de hát csak nem akar az ár lejjebb menni. Mire jó ez az önámítás egyeseknek?2022. febr. 20. 22:19
21/42 anonim válasza:
Lassan lehet megint nyitni a pattogatott kukoricát.
22/42 3 napos mákos lecsó válasza:
Vágod, leírom hogy lehet olcsón boltból kártyát venni, és ahelyett, hogy megkérdeznék hogyan lepontoznak.
Ez a magyar mentalitás. Akkor vegyétek méreg drágán.
23/42 anonim válasza:
Hát sokat nem írtál le. én meg Ferrarit vettem szalon újat 5 misiért, de hogy hogy hát ebből találd ki...
24/42 3 napos mákos lecsó válasza:
25/42 anonim válasza:
Ez már régi módszer, csak épp ott a bibi, hogy az emberek nem szeretnek vele legózni, meg szoftveresen sem csak beleteszed a gépbe, driver aztán használod...
26/42 3 napos mákos lecsó válasza:
Jajj ne, fél óra munkával 36.700 forintért kapok egy 6500XT-t...
Áh inkább megveszem boltból 220.000-ért.
Aki azt akarja, hogy kinyalják a seggét, perkáljon.
27/42 anonim válasza:
Jó, nem értetted a lényegét, de mindegy...
28/42 3 napos mákos lecsó válasza:
Nem, tényleg nem értem. Betonozáshoz is mindig szakember hívsz?
29/42 anonim válasza:
Jó, kösd az ebet, azért itt nagy a difi, nem ahogy az ebédem elkészítéséhez sem hívok séfet, és az autómba sem más autóból származó motort faragok bele, csak mert olcsóbban jött mint a bele való...
30/42 3 napos mákos lecsó válasza:
Akkor vegyetek 8x ennyiért videokártyát. Csak magatokat szívatjátok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!