Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja?

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

1.5 hete vettem a Telekomnál egy Lenovo Legion 5 laptopot. Tegnap estig minden rendben ment. Aztán bekapcsoltam majd fogta magát és újraindult frissítés telepítés. Lefutott majd még újraindult párszor. Kikapcsoltam utána egy órán keresztül semmi baja nem volt(simán játszottam FS 22)aztán egyszer csak újraindult és azóta folyamatosan. Oda jutott a dolog, hogy kékhalál beállt. Visszaállítani nem lehet, csökkentett módban is újraindul. Újratelepíteni se lehet mert aközben is újraindul. Minden jogtiszta már windows telepítő rajta volt amikor vettem.

Lehet vele valamit kezdeni vagy szervíz?

Kicsit bosszantó, hogy a 1.5 hetes laptop ezt csinálja.

2022. febr. 20. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy tiszta telepítés körben is újraindul?
2022. febr. 20. 13:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen
2022. febr. 20. 13:12
 3/5 A kérdező kommentje:
El se jut a telepítés végéig.
2022. febr. 20. 13:14
 4/5 oecsi ***** válasza:
Lehet a telepítő rosz, ha telepítés közben is újra indul. Esetleg hdd/ssd vagy RAM hibas. Am meg ha van még rá gari akkor esetleg vissza vinni, h ők nézzenek rá.
2022. febr. 20. 22:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Telepítő rendben volt. Sajnos ram hiba lett. Ma megy vissza a boltba. Csak azért dühítő 1.5 hetes vadonat új gamer laptop.
2022. febr. 21. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!