Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szép napot! Volt szkinál a...

Szép napot! Volt szkinál a gépem mégse jó.Ötlet?

Figyelt kérdés

Elvittem szervízbe nem találtak rajt hibát mégse jó.

Asus h81m-c

I5-4590

Radeon rx560

8Gb ram

Jelenleg windows7

Átlag 250 fpsel futott a counter strike másnapra 1 lett. Windows futtatás alatt akad minimálisan az egér.Probáltam mtöbb játékot ugyanezt a tünetet produkálta Próbáltam többször újra telepíteni win10el és 7el összes frissítés fenn volt. Driverek is rendbe. Működő másik Vidi karival, új táppal, új SSDvel is próbáltam azzal se oldódott meg a probléma. Diagnosztikákat futtatam se proci se Vidi kari se ram se vinyóra nem írt hibát. Gép minden alkatrészt érzékel és nem ír semmi problémát. Vírus sincs. Esetleg valakinek valami ötlet mert már agyfasz keringett?

2022. febr. 20. 10:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
...Elég magabiztosan állítod h. a gpu-nak semmi baja tutira.Közben igencsak bénácska vagy a kérdésed alapján. Előzőek voltam.Így,és ennyiből az Isten sem tud rajtad segíteni...Nekem meg elfogyott a türelmem.Sok szerencsét.
2022. febr. 20. 12:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul tudom a Gput de én úgy tudom hogy videó kártyán lévő chip, és az próbálva lett működő másikkal videó kártyávalAzért köszönöm.
2022. febr. 20. 12:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!