Tomi354 kérdése:
Radeon RX570 Kártyával nem fut a valorant TPM 2.0 error miatt! +Secure Boot nem támogatott! Mit lehetne tenni? (Win11)
Figyelt kérdés
Szóval nekem van egy Radeon 570-es kártyám + egy Gigabyte alaplapom és amikor próbálom elindítani a valorantot a szokásos TPM 2.0 errort kapom! De ezt nem tudom a BIOS-ban bekapcsolni ugyanis a secure boot elvileg nem támogatott és nem tudok oda eljutani! Valakinek van valami tánácsa?2022. febr. 20. 08:40
1/9 Közveszélyes Kontár válasza:
milyen alaplap pontosan?
ha nincs tpm ed alaplapon hogy akarsz jatszani vele ha neki szukseges ez?
2/9 Közveszélyes Kontár válasza:
hat win10 et kell haszalnod ennyi
win11 kovetelmenye a tpm ennyi
nem tudsz mit tenni
5/9 anonim válasza:
MIlyen alaplap és processzor? :)
6/9 Thunderfairy válasza:
Töltsed le a Win11-et a microsoft oldaláról. A legujabb Rufus-al ird ki pendrive-ra de úgy hogy legyen beállitva a No TPM / No Secure boot. Tehát így olyan lesz a telepitő ami nem fogja kérni ezeket és fel tudod majd telepiteni a gépre a rendszert.
Akkor most a jó tanács. Ha lehet akkor maradj a Win 10-nél amig csak lehet.
7/9 anonim válasza:
Hát igen, sajnos. W11-nek több hibája van, mint elsőre tűnt. Csak a kötelezett procikhoz muszáj telepíteni (P+E magos intelek), mindenhol máshol a W10 a javasolt, amíg lehet.
8/9 daveeidd válasza:
Én is már egy pár hete ezt a VAN 1067 error codeot kapom, egyik napról másikra már így full random nemvolt jó. a valorant support igazából csak elküldött hogy nemtudnak mit kezdeni vele, előtte persze mondtak pár dolgot hogy mi segíthet de semmi se volt jó. 1-2 éve már létezik ez, és nembírják kijavítani, kedves riot:)) Ha nincs TPM2.0 vagy Secure Boot a gépeden igazából baszhatod, nekem is valszeg új alaplapot meg procit kéne vennem éééés akkor TALÁN működne.
9/9 anonim válasza:
Válts win10-re!
Da az is jó ötlet ha lecseréled a 10 éve vett alaplapod egy újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!