Ha eddig Nvidia GeForce 5200-am volt, akkor egyszerűen veszek egy Nvidia GeForce 9500-at és müködnek is a profibb játékok (GTA4, AssasinCreed)?
Nvidia GeForce 5200-am van, (Processzor:Intel Pentium 4cPU 2.66GHz) Akkor ha simán rendelek a neten Egy NVidia Geforce 9500-at ( pontosabban ezt: ZOTAC 9500GT 1GB DDR2) Akkor Rögtön müködni fog? Tehát nemkell más (proci vagy egyéb) -et cserélni:?
Köszi előre is a válaszokat ;-)
Az 5200as AGPs kártya, az újabbak pedig PCI-E-sek. Ha találsz AGPs verziót, akkor minimum grafikán fognak működni, de ne várj csodát, a processzorod sem mai darab. :P
Vagy veszel egy új alaplapot, ami támogatja a PCI-E-t, de akkor kell új processzor meg minden más is.
1. 9500 GT nincs AGP portra.
2. Ez a konfigot "fejleszteni" értelmetlen pénzkidobás.
3. GTA4, Assasin Creed?! :DDDD
Ezt ugye te sem gondolod komolyan egy régi s478-as foglalatú P4-es gépen?
Hát én ezt kétlem, el nem tudok képzelni egy FPS játékot konzolon. Illetve el tudok, mert próbáltam. De valami katasztrofálisan sz@r volt az irányítás.
Ráadásul a legtöbb konzolos akció játék, valóság érzet romboló 3. személy nézetes. Ha kicsit elgondolkozunk rajta a valóságban se látjuk a saját seggünket.
Esetleg egy két sport és autó szimulátort el lehet rajta tologatni, de a stratégia szinte megint csak kizárva.
Szóval PC rulez ! ;)
hát max 60-80k de ink kevesebb..tudom hogy kevés..de a legjobb tudásotok szerint milyen gép jönne ki ennyiből??
Egyébként van Consolom..PlayStation2xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!