A mostani 80 ezres ár sok még a GTX 1050 Ti VGAért?
Néztem a diagrammot, azért kicsit most megzuhant.
Várjak még? (nem vet fel a pénz)
Hardveraprós cuccokkal kíméljetek, köszi
Én 3 éve ott vásároltam a gtx1080-omat 80 e.-ért.
Lemaradt, bocsi :)
Most megint padlón a kriptó árfolyan. 1-2 hét mire kidobálnak a bányászok régi rigeket (rx470/gtx 1060 szinteket), ezek elárasztják a piacot, és lejjebb nyomják az árat. 15-20% mínusz várható egy hónapon belül.
Tehát 10-15 ezer a 1050 Ti tekintetében. Ha ennyit megér neked, akkor várj még, ha nem, akkor vedd meg. Gondolj bele abba is, hogy egy óra játékélményért egy ezres nem.sok pénz, tehát akér egy hét alatt élményben meghozhatja a mai felérat egy nem.is olyan.biztos jövőbeni olcsóbb árral szemben.
Amit előző írt arról én is olvastam pont ma, szerintem igaza lesz.
És a 3050-eket se kapkodják már el, van belőlük bőven.
Szerintem sokan le fogják cserélni a régi GTX-eket RTX-re, mert ha vesznek új 4K-s monitort, tv-t akkor az simán elvisz mindent mediumon 4K-ban a DLSS miatt.
Így nem lesz akkora kereslet rájuk. Mondjuk hogy ettől lemegy-e az ár vagy ellesznek a raktárban azt nem tudom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!