Gtx 1060 3gb vagy quadro t600 4gb videokártya a jobb?
Az nvidia now szolgáltatásban az ingyenes csomag egy gtx 1060 3gb-nak felel meg, és quadro t600 videokártyát akartam venni, ami lehet igy felesleges lenne ha a gtx 1060 ennél jobb és ingyen is van.
Mit gondoltok?
Mi a fene. Nekem pont az első kártya van jelenleg, az öcsém gépébe pedig pont a másodikat vettem mivel elromlott a GTX1650-e. A T400 kb GTX1050 erősségű kis trükközéssel, a T600 pedig GTX1050ti erősségű ha jól emlékszem.
Ár/érték arányban messze jobb a T600, hiába gyengébb kicsivel.
Mivel irodai kártya,normális áron kapható. A játékra szánt kártyák árai viszont a felhők fölött van 3 méterrel a bányászat miatt, amire az irodai kártyák alkalmatlanok. (Vagyis ráfizetésesek)
Szóval informatikusként azt tanácsolom hogy játékra irodai kártyát vegyél (a 3D modellezésre, renderelésre tervezettek a legjobbak), a játékra tervezett kártyákat pedig hagyd meg a bányászoknak. Fele annyiból ki fogsz jönni!
3
A bányászat egy sokadrangú tétel az áremelkedésben. Drágult mindent, a szilícium, csak a vízi szállítás sokszoros áron megy ma, mint 3éve. Mire összeadsz mindent, kijön, hogy a mining kb. 20%-ot jelent maximum ma
5
Mutass már egy 50ezres 1060-at. :) Te itt most GCN kártyákat, meg kitudja miket hasonlítgatsz össze Pascalokkal, meg Polarisokkal.
#9.1050Ti minden idők legrosszabb ár/értékű VGA-ja volt a piacon.
Nem kicsit maradt el tőle, hanem fele annyi teljesítményt hozott, közel azonos áron...
Az alacsony fogyasztás mellett gyakorlatilag semmi nem szólt mellette.
1 szerencséje volt akkoriban az nvidianak, hogy az RX470 hiánycikk volt ezért sokan megvették helyette a 1050Ti-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!