Új számítógép összeszerelésekor az alaplap beszerelése előtt ki kell szedni a fölösleges távtartókat?
Figyelt kérdés
Gyárilag két sor távtartó be volt téve a házba. Az alaplapnak egy sor másik távtartóra is szüksége van de ebben az esetben egy másik sor távtartó rossz helyen van. Ezeket ki kell szedni az alaplap beszerelése előtt?2022. febr. 12. 07:34
1/3 P.O.C. válasza:
Ami alatta ragadna egyébként, azt én ki szoktam csavarni, ne nyomja vagy karcolja meg véletlenül a nyák hátoldalát.
Ami kívül esik nem muszáj. Sőt én bele is szoktam csavarni amit lehet új házak esetén is. Mert ha mATX -ről normál ATX -re váltana valaki, nem kell távtartókat keresgélni, meg válogatni. Mert még a menetemelkedés, menetsűrűség is különböző egyes házaknál.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ
2022. febr. 12. 07:47
3/3 anonim válasza:
Én egyszer így vágtam tönkre egy alaplapot. Zárlatot csinált a bentfelejtett távtartó. (Még jó hogy csak egy ezer éves lap volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!