El tudom valahol adni a telepítő cd-t?
Figyelt kérdés
Van egy eredeti vista telepitőm de sajnos az én gépem csak az xp-t viszi és szivesen eladnám!Hol tudom eladni ahol nem büntetnek meg érte?2010. szept. 11. 08:46
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem inkább mindenki letölti netről:D
2/9 anonim válasza:
+ a Vista egy technológiai zsákutca. INkább Win7-et vennék
3/9 anonim válasza:
poháralátétnek jó lesz...amúgy vatera, teszvesz. hardverapró (bár ott lehet kiröhögnek)
5/9 A kérdező kommentje:
Ez mind komoly?? :( ilyen kaki lenne???
2010. szept. 11. 09:56
6/9 anonim válasza:
A Google-ról pár kattintással letöltheted illegálisan. Ugyanolyan mint az eredeti, semmi különbség...(Bár a Windows 7 szerintem is sokkal jobb)
8/9 anonim válasza:
itt megpróbálhatod, hivatalosan eladni a napi forgalmi vételi áron megveszik:
9/9 Szabó Blanka válasza:
Én is hallottam róluk, és beszéltem is velük. NAGYON KORREKTEK! Csakis legális licenceket vásárolnak és forgalmaznak, de egyben sokat is segítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!