Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol lehet Budapesten billentyű...

Hol lehet Budapesten billentyűzeteket tapizni?

Figyelt kérdés

Jó, igen hülyeségnek tűnik, de a lényeg, hogy találok Budapest területén olyan boltot, helyet, ahol ki vannak téve billentyűzetek és ki lehet őket próbálni? Mechanikus billentyűzetet szeretnék venni (egy minimalista, magyarkiosztású, játékra és írásra is jól használhatót). Viszont ahogy nézem szeretném tudni, hogy mire.

MediaMarkt-ban nagyon kevés van, Euronicsban nincsenek is kirakva.

Köszi.

2022. febr. 11. 16:43
 1/6 MGéza ***** válasza:
Szerintem bármely magára valamit adó számtek boltban, ha látják hogy komoly vásárlási szándékkal érkeztél. Nekem a helyi boltos simán kinyitotta hogy kicsit végigütögethessem.
2022. febr. 11. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Pixel boltokat írták többen is több alkalommal billentyűs fórumokon. Túl sok helyen nincs kirakva vagy nagyon korlátozott a választék.

Magyar nyelvű írásra a minimalista (ha itt a csökkentett billentyűszámra gondolsz) billentyűzetek kevésbé alkalmasak, mert ezek ritkán ISO kiosztásúak, így nem lesz fizikai "í"/"Í" billentyűd, és mindkettőt más kombinációval kell előhozni, ami megakasztja az írás ritmusát.

2022. febr. 11. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Media Markt-ban ki vannak téve.
2022. febr. 11. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja bocs, ott már voltál.
2022. febr. 11. 16:55
 5/6 A kérdező kommentje:
#2 A minimalista alatt azt értettem, hogy ne legyen "túl gameres" kinézetű. Nekem pl a YENKEE YKB billentyűzete tetszik. Akár 100%os kiosztással valami hasonlót keresek.
2022. febr. 11. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:

BP-n pixel, esetleg mediamarkt.

De pixelben nem fog neked Olivér Yankeet mutatni, mert olyan szarokkal nem foglalkozik.

2022. febr. 11. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!