Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tesla 27GM610BF 27coll Monitor...

Master22 kérdése:

Tesla 27GM610BF 27coll Monitor-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Tesla monitor

2022. febr. 10. 00:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Árukeresőn van róla két vélemény.

Jónak tűnik.

A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Azt kell, mondjam egy nagyon szuper monitort vettem és választottam. Ár/érték arányosan az Aqua web áruházból futárral 73180ft volt. A csomagolás teljesen rendben és részletesen történt csavarok, kábelek, papírok, minden. Az adapter szálirányosan kivitelezett borítással rendelkezik. A talp fémből van, elég masszív nem mozog a tartó szerkezet a talpon jó minőségű műanyag, ami dönthető, fel és le állítható, és forgatható.

Zéro pixel hiba! 400 nit fényerősség gyönyörű képet ad filmezéskor. Játék közben nincs semmi mosódás stb. a 165 hz-k köszönhetően. A beállítási funkció a monitor hátulján joystickkel működik, ami elég egyszerű és elérhető a nyelvezetben egyelőre nincs Magyar, de azt gondolom, az Angollal mindenki elboldogul a mai világban. Pici kék led az elején bekapcsoláskor standby üzemmódban piros egyáltalán nem zavaró "az adapteren is van egy pici zöld led". Freesync és G-sync támogatás, ami a menüben is benne van. Vegyed, vigyed, ebben az árban nem kapsz jobbat

Előnyök

Masszív kivitelezés, dönthető, emelhető, forgatható, Freesync-Gsync, szuper fényerő zöld razeres menü, joystick ajándék razeres zöld "Vision tesla by" feliratos 34 X 26cm jó minőségű egérpad.

Hátrányok

Egyelőre nincs és azt gondolom nem is lesz!

A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Sziasztok. Pár hete megvásároltam és azóta sokat használtam a Tesla 27GM610BF és nagyon megvagyok vele elégedve.

A minőségéhez és a tudásához képest nem is volt drága. Nagyon hasonlít a Razer világára.

- 165HZ

- 27-es

- IPS

- AMD FreeSync és NVIDIA G-Sync ( NVIDIA G-Sync csak Displayporton megy)

- 1MS

és még sok más...

Mindenkinek ajánlom aki új gaming monitort akar vásárolni, mert szerintem ez most a best buy.

Előnyök

- 165HZ

- 27-es

- FHD

- AMD FreeSync és NVIDIA G-Sync ( NVIDIA G-Sync csak Displayporton megy)

- 1MS

- Sok csatlakozó.

- Járt hozzá egy Tesla Vision egérpad

Hátrányok

Nehéz, sok hely kell a monitorhoz.

Nem nevezném hátránynak, de mondhatni erős PC kell hozzá h kihajtsad a 165FPS-t.

2022. febr. 10. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!