Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya frissités nem...

Videókártya frissités nem sikerül?

Figyelt kérdés

videókártyám akarom frissíteni, viszont nem sikerül mert a windows visszaállítja egy korábbi verzióra.

feldob egy linket hogy mi a megoldás erre, amit végig csinálok de sajnos az eredmény ugyanez. próbáltam gyári beállítást, az ajánlott és az opcionális verziót is feltenni de semmi eredmény.

mit rontok el?

2022. febr. 7. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mármint a drivert frissíted?
2022. febr. 7. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
aha
2022. febr. 7. 20:17
 3/5 redghost ***** válasza:
Te semmit. Nekem annó a Windows update csinálta ezt, annyi külömbséggel hogy újraindítás után vissza rakta az alap dirvert ami a Win 10-el jön, egyszer meg az Eset NOD 32 nem akarta engedni valamiért. Hasonló ajtókon kopogtass.
2022. febr. 8. 15:47
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es konkretumok?

milyen a mostani driver milyen a vgad?

es mit ir ki elotte amikor visszallitja miert csinalta?

es tisztan probaltad?

legyalulod drivert teljesen

majd hivtalaos gyartoi oldalrol letoltod es ugy telepited

ha van valasztek es az ottani legfrissebb nem mukodik, akkor regebbit probalj

2022. febr. 12. 17:14
 5/5 A kérdező kommentje:

radeon rx 470

a drivert az eszközkezelőben sikerült frissítenem gyárira.

visszaállítás előtt azt írja hogy: nem sikerült a frissítés, és a windows update visszaállította egy korábbi verzióra.

ezt a linket felajánlja: [link] de amit itt leír, megcsinálom de nem segít.

teljes eltávolítás után próbáltam már a recommended, optional és a Auto-Detect and Install-t is próbáltam és mindnél ugyanez a végeredmény

2022. febr. 12. 17:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!