Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot tudtok ajánlan...

Milyen laptopot tudtok ajánlani 300-500 ezer körül?

Figyelt kérdés

Nyílván én is keresem a tökéletes következő laptopom és nem csak online anoním személyek véleményei alapján döntök, de szívesen meghallgatok bármilyen ajánlást, véleményt esetleg tapasztalatokat.

A szempontjaim:

-nem feltétlenűl kell ultra vékonynak lenni.

-nem kell érintő képernyő

-nem kell, hogy extra flexibilis legyen ( azaz hogy 180fokban vagy még tovább hajlítható legyen a képernyő)

-Összességében legyne jóminőségű a külseje(, már találkoztam rengeteg laptoppal, amit amúgy jók, de olyan fröccsentett műanyag az egész borítása, hogy nem szívesen használja az ember.)

-Ne legyen óriási a képernyője. Kb 13-14" környékén.

Olyat szeretnék ami kb 5 éven át még megállja a helyét.

Ménrökinformatikus végzettségem lesz féléven belül. Egyenlőre még csak gyakornok vagyok, de programozó leszek hamarosan. Szabaidőmben és munkahelyen full stack applikációkat fejlesztek. Néha futtatok virtuális gépeket és 1-1 fejlesztő környezet elég memória igényes. (Pl.: Android studió)

Így főként egy munkagépet akarok, ami nem hagy cserben és elég gyors, hogy ne ku--a anyázzak a gép előtt, ha valami nem tetszik. :D

Meg hordozható.

Az egy külön szempont, hogy ne legyen rivalkodó. Ne ordítsa magáról, hogy "450 ezerben kerültem". Designra nekem az is elég ha egy fekete doboz, aminek jó minőségű a felülete.

2022. febr. 7. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez szerintem tökéletes:

[link]

2022. febr. 7. 15:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Végül ez lett:

[link]

Amit küldtél is menő, de ez olcsóbb, küllemre szebb.

Meg AMD processzorba inkább nem nyúlok bele, mert előfordul 1-2 programnál, hogy speciális beállításokat igényel. Pl.: Android studionál azt hiszem ki kell kapcsolni a windows beállításokban valamit a hyperviserrel kapcsolatban. (már nem emlékszem)

Csak nem akarok ilyenekkel baszakodni.

Tudom baromság és 1-2 plusz perc, ami ritkán is furdul elő, de Macbookról jövök, ahol rengeteg volt az inkompatibilitás szofverekkel, így erre alergiás lettem :D

2022. febr. 13. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!