Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy asus x550c laptopom....

Van egy asus x550c laptopom. Raktam ma bele +4gb ramot. Viszont bekapcsoláskor fekete kép. Kivettem próba működik vissza ismét nem. Mi lehet a probléma? Samsung a ram

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt a ramot szereti: DDR3L PC3L-12800 1600MHz Non-ECC SODIMM, és az integrálttal együtt maximum 10gb-ot. Ez eddig rendben van?
2022. febr. 6. 14:52
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
vagy hibas vagy nem megfelelo lasd #1 olyan kellene
2022. febr. 6. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg megcserélni a két ram pozícióját, másik sorrendbe beletenni, az újat a régi helyére és a régit a kettes slotba.

Tudom, nem kellene ennek probléma forrásnak lennie, ha ugyan olyan a két ram MHz és CL értéke. De mégis láttam már olyat, amikor ennyi volt a probléma megoldása.(pl a jelen gépem)

2022. febr. 6. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Inkább azt tudom elképzelni, hogy nem L-es a ram és a kapott kisebb feszkót nem tolerálja, de hát ez egyelőre X akta. 1 voltam.
2022. febr. 6. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!