Ez a csatlakozó az alaplapon a számítógépház előlapi 1db USB 3-as portját kötheti össze a géppel?
Az a baj, hogy a VGA PCI-e slot mellett van szinte közvetlen, így nem is tudom, hogy low profile kártya kivételével mást be-e tudok rakni... Hely a házban van, az nem probléma.
Viszont annyit nem ér nekem az az 1db USB 3 port a ház előlapján, hogy ne tudjak kártyát rakni a gépbe, ha valóban az, akkor kihúzom inkább....
Igen, az USB port.
Egyrészt rá van írva a csatlakozóra, hogy "USB 3.0".
Másrészt ha megnézed a kézikönyv:
12. oldalán, a 10-es F_U32-es csatlakozója a 16. oldal tanúsága szerint USB 3.2 Gen 1 aljzat.
#3: Gyanítom az a csatlakozó a házhoz jár, nem az alaplaphoz - a ház tervezői meg nem sejtették, hogy az alaplapon ott lesz - útban - az USB-aljzat, az alaplap tervezői esetleg meg kisebb kártyákban gondolkodhattak.
Sejtésem szerint biztos lehetne kapni/ki lehetne cserélni a csatlakozót laposabbra - de ha nem kell, egyszerűbb kihúzni.
2db usb3 port az nem egy.
Ennél nagyobb bumburnyák dugót ritkán látni. Én hátlapra menőt vennék hozzá olcsón.
Esetleg ilyen lapos L csatlakozós hosszabbító?
Tudsz magyar webshopból linkelni ilyet hatos?
Köszönet érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!