Elindítom a gépet és csak fekete kép van vajon mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Elindul a gép minden felpörög utána bedobja az alaplapnak a logóját majd teljesen fekete lesz a kép.A gpunak a ventije leáll és elöl világít az összes led.
Eddig próbáltam:
-Kivenni az elemet
-Ramot áttenni másik slotba
Help pls :(
2022. febr. 3. 15:40
1/8 anonim válasza:
Csak egy ötlet, mert nem igazán passzol (indulás után szinte rögtön), mikor volt a processzor ventilátor /hűtés/ takarítva.
Volt, hogy kb. 3mm-es (filc)szőnyeget szedtem le, hűtés kb. nuku
2/8 anonim válasza:
eldobja a képet ? egy kicsit nekem ez vga gyanús dolog azt tudod cserélni ?
3/8 anonim válasza:
A monitort át tudod dugni az alaplapi VGA-ra?
4/8 anonim válasza:
Eddig működött?
Vagy most akarsz telepíteni? Akkor rossz módban próbálkozol. Uefi-ben kellene, Legacy-nál kell nézni ezt a fekete képernyőt percekig, de megy az, csak nem vártad ki a végét..
5/8 A kérdező kommentje:
Most volt kitakarítva 2 napja
Miközben vártam a válaszokat azt is megpróbáltam és semmi.
2022. febr. 3. 16:33
6/8 A kérdező kommentje:
A probléma akkor úgy kezdődött hogy ma játszottam csinált a játék egy automatikus mentés és utána lefagyott a game és amikor újraindítottam akkor már ez fogadott.
2022. febr. 3. 16:35
7/8 anonim válasza:
A monitor be van dugva a konnektorba és be van kapcsolva?
8/8 Alex Fly válasza:
Próbáltál penről/dvd-ről bebootoltatni egy live linuxot? Akkor is ugyanezt csinálta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!