Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért vesz valaki GT730, vagy...

Miért vesz valaki GT730, vagy még ennél is gyengébb videokártyát? Vagy amiket lehet kapni, évek óta porosodnak?

Figyelt kérdés
Ezeknek a teljesítménye már évek óta az integrált megoldások alatt van. Azt nem feltételezem, hogy valaki vesz mondjuk egy normális processzort integrált grafika nélkül, és mellé egy ilyen vackot.
2022. febr. 1. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Először az utóbbira válaszolnék: feltételezhető, hisz tegyük fel meg volt szorulva, emiatt eladta a megemelkedett árú kártyáját és vett egy ilyen vackot, hogy a gépét azért használhassa.

Vagy a másik (saját példám): Eladtam az rx480-am (használtan vettem, és dupla áron adtam túl rajt), és nagyon olcsón szereztem egy gt710-et. Intel i5 6400-am van (ami nem mai, de nem is ősi proci), és erősebb az integráltjánál.

2022. febr. 1. 15:18
 2/11 A kérdező kommentje:
De ilyen célra ott van ezer használt kártya. Te újat vettél?
2022. febr. 1. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:

és ha nincs igp, használt kártyát meg nem szeretnék ? na akkor mi van ? Ilyenkor jön képbe a gt730 és társai.

Lehet hogy erősebb nála egy mai integrált és tuti nem éri meg az árát se de ezt magyarázd el mindenkinek aki nem ért hozza...

2022. febr. 1. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Vagy mondjuk pont olyan gépe van amiben nincs integrált, és kell valami ami ad képet a használt dolgokban meg enm bízik, ennyi.
2022. febr. 1. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
#4 köszi hogy le írtad amit én is :D
2022. febr. 1. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdést szoktam elolvasni és arra válaszolok, nem szoktam nézegetni különösen hogy más mit írt.
2022. febr. 1. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:
nem baj biztosra mentünk :D
2022. febr. 1. 23:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Végül is pár évnél régebbi gépekhez így érthető. Köszönöm a válaszokat.
2022. febr. 2. 07:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Használtat vettem igen. Viszont rengetegen vennének újat, egyszerűen nem bíznak a használt dolgokban, amit valamilyen szinten meg is tudok érteni.
2022. febr. 2. 12:41
 10/11 anonim ***** válasza:

VGA-nál a garanciaidőn belüli tervezett elavulás nem nagyon megy, ráraknak egy böhöm passzív hűtőt, aztán lesz ami lesz, megfő idővel mind.

Láttam jópár használt gt730 passzív hűtővel, úgy el vannak szineződve a hátoldalon, hogy rossz ránézni.

Amúgy egy 10-en éves I5 IGP-je azért gyengébb, ettől újabbakat nem vágom, lehet, azok már gyorsabbak, bár nem érteném, miért, amikor még árulják ezeket a kártyákat.

2023. febr. 27. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!