Miért vesz valaki GT730, vagy még ennél is gyengébb videokártyát? Vagy amiket lehet kapni, évek óta porosodnak?
Először az utóbbira válaszolnék: feltételezhető, hisz tegyük fel meg volt szorulva, emiatt eladta a megemelkedett árú kártyáját és vett egy ilyen vackot, hogy a gépét azért használhassa.
Vagy a másik (saját példám): Eladtam az rx480-am (használtan vettem, és dupla áron adtam túl rajt), és nagyon olcsón szereztem egy gt710-et. Intel i5 6400-am van (ami nem mai, de nem is ősi proci), és erősebb az integráltjánál.
és ha nincs igp, használt kártyát meg nem szeretnék ? na akkor mi van ? Ilyenkor jön képbe a gt730 és társai.
Lehet hogy erősebb nála egy mai integrált és tuti nem éri meg az árát se de ezt magyarázd el mindenkinek aki nem ért hozza...
VGA-nál a garanciaidőn belüli tervezett elavulás nem nagyon megy, ráraknak egy böhöm passzív hűtőt, aztán lesz ami lesz, megfő idővel mind.
Láttam jópár használt gt730 passzív hűtővel, úgy el vannak szineződve a hátoldalon, hogy rossz ránézni.
Amúgy egy 10-en éves I5 IGP-je azért gyengébb, ettől újabbakat nem vágom, lehet, azok már gyorsabbak, bár nem érteném, miért, amikor még árulják ezeket a kártyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!