Miért kapok naponta átlagosan 1x kékhalált? Lennt részletesebben!
Figyelt kérdés
ilyen a konfigurációm:
-LGA-1156 Gigabyte GA-P55-USB3
-Intel i7-860 (overclockolva)
-2x2Gb Geil 1333
-8800 GTX
-És egy elég régi MEREVLEMEZ (kb 4 éves)
Erről sokan mondták,hogy gyenge a gépemhez képest,és meg kell jegyezni hogy már az SSD-re gyúrok, mivel VOLT már probléba ezzel a HD-vel is.
Sőtt nemengedte h feltegyek rá programokat stb.. (kipróbáltam másik vinyón,és jó volt)
És kb 3-4 napja minden nap kékhalált kapok,és nem terhelés alatt.ma épp 1% terhelés alatt kaptam kékhalált. Tehát én nem az OVERCLOKRA gyanakszom (mivel már 1 hónapja keményen tolom neki ,és sose volt vele baj)
Lehetséges hogy ezért is a vinyó a felelős?
2010. szept. 10. 00:48
1/2 anonim válasza:
Egy intel burn testel ki tudod szürni hogy a tuning miatt van-e a gond. ha ezt kiszürted és nem dob kékhaláldt mondjuk 5-10 max stressz után sem akkor valeszeg a winchester lesz a gond.
2/2 A kérdező kommentje:
Kosszke!
Stresszeltem a procit 10x es semmi sem tortent!
2010. szept. 10. 01:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!