Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapok naponta átlagosan...

Miért kapok naponta átlagosan 1x kékhalált? Lennt részletesebben!

Figyelt kérdés

ilyen a konfigurációm:

-LGA-1156 Gigabyte GA-P55-USB3

-Intel i7-860 (overclockolva)

-2x2Gb Geil 1333

-8800 GTX

-És egy elég régi MEREVLEMEZ (kb 4 éves)

Erről sokan mondták,hogy gyenge a gépemhez képest,és meg kell jegyezni hogy már az SSD-re gyúrok, mivel VOLT már probléba ezzel a HD-vel is.

Sőtt nemengedte h feltegyek rá programokat stb.. (kipróbáltam másik vinyón,és jó volt)

És kb 3-4 napja minden nap kékhalált kapok,és nem terhelés alatt.ma épp 1% terhelés alatt kaptam kékhalált. Tehát én nem az OVERCLOKRA gyanakszom (mivel már 1 hónapja keményen tolom neki ,és sose volt vele baj)

Lehetséges hogy ezért is a vinyó a felelős?

2010. szept. 10. 00:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy intel burn testel ki tudod szürni hogy a tuning miatt van-e a gond. ha ezt kiszürted és nem dob kékhaláldt mondjuk 5-10 max stressz után sem akkor valeszeg a winchester lesz a gond.
2010. szept. 10. 01:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Kosszke!

Stresszeltem a procit 10x es semmi sem tortent!

2010. szept. 10. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!