Van ilyen Bluetoothos adapter?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom és egy bluetoothos hangszóróm. Van jack dugoja is de az nem jó. Kérdésem,hogy lehet valami olyan USB,vagy akármilyen kütyüt venni,amitől a laptop képes bluetooth eszközöket felismerni és csatlakozni hozzájuk? Előre is köszönöm a választ! Neten eddig csak olyat találtam,amivel a laptopot érzekeli pl a telefon,de a laptoppal nem tudok bluetoothos eszközre csatlakozni.2022. jan. 27. 18:38
1/5 anonim válasza:
A laptopban biztosan nincs bluetooth? Nem lehet hogy csak driver hiányzik? Én már nagyon rég találkoztam olyan laptoppal amiben nincs...
2/5 anonim válasza:
Nem egy drága cucc. Van egy felesleges ilyenem,
ha Pesti vagy és kell, neked is adhatom.(USB-s)
3/5 anonim válasza:
Bluetooth dongle a neve.
Win felismeri. Kis ikonra klikkelsz az óra mellett és eszköz hozzáadása. Ilyenkor megkeresi az elérhető eszközöket és tudsz párosítani.
Lehetőleg olyan verziósat vagy jobbat vegyél, mint amit a hangszóró tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!