Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri gyárilag felújított...

Megéri gyárilag felújított laptopot vásárolni hivatalos helyről?

Figyelt kérdés
Mekkora rá a kockázat hogy hibás vagy rosszul, hanyagul lett felújítva? Mi a véleményetek a témában?
2022. jan. 25. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Általában adnak rá legalább egy év garanciát, az alatt azért kiderülhet, hogy hanyag-e a felújítás vagy nem. Én még 2008 körül vettem egy T43-mas IBM-et Németországból, felújítva és tavalyig hibátlanul ment. (csak eljárt felette az idő)

Én ha vennék laptopot, biztosan üzleti felújítottat vennék. Bár manapság semmit sem az örökkévalóságnak terveznek, ezek az üzleti gépek jobban bírják, mint bármelyik belépő kategóriás laptop a mediamarkt polcáról. 100-120 ezer körül veszel egy használható gépet, míg ha bemész egy boltba új laptopot venni, csak a gyenge, elavult gépeket fogod ennyiért megkapni.

Biztosan van rossz tapasztalat is, nekem bevállt a felújított céges laptop.

2022. jan. 25. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Enyémre gyári 3 év gari volt refurbishedként is (akksira csak egy)
2022. jan. 25. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Én speciel előbb vennék 200e ért egy munkagépet amit biztosan kitudok használni (3év garival), mintsem 60-100e ért egy olyan gépet amiben 6-8éves hardware van.

Ettől függetlenül, valakinek biztos jó/és működik a a második megoldás, nekem nem kéne.

2022. jan. 25. 15:22
 4/5 BeefEater ***** válasza:

Semekkora. Mi az egyik cégnél a Delltől vettünk certified refurbished gépeket. 30 - 40 % -kal olcsóbb volt. Néha volt rajta egy-két karc (ezt előre lehet tudni) meg a csomagolás mindig hiányos volt de pont ugyan olyan garanciával jött mintha új lett volna.

Szerintem megéri.

2022. jan. 25. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a megéri dolog attól függ, hogy mennyiért adnak és milyen hardvert.

Én is inkább az új felé hajlanék, ha árban közel vannak egymáshoz.

2022. jan. 25. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!