Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel a konfiggal elfutna a...

Ezzel a konfiggal elfutna a Gta5, FIFA23, Rainbow six siege és a Word of Tanks 1080p-medium grafikán 60fps-el?

Figyelt kérdés

Processzor: Intel core3 10100f 3.6MHz vagy 101005f 3.7GHZ

Alaplap: GIGABYTE B560M-H

RAM: G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz

Videókártya: Egy 1050 ti, 1650 ti vagy 1660 ti erősségű vagy kcsivel gyengébb.

2022. jan. 24. 00:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Na arra most nem mondok semmit hogy a stílusod milyen, de tanulj meg normálisan kommunikálni.

Másrészt, nem, nem tudsz ezek szerint semmit. De fölösleges is ecsetelni technikai oldalról, de azért ez a " maradék meg ddr3 " ez nagyon szép volt, feltaláltad a VGA-t amin két külön memoriatípust alkalmaznak ezek szerint :D

2022. jan. 28. 21:28
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig nem vágod, hogy pl. Forza4-ben 4gb VRAM kihasználtsággal 30fps-t ver az 1050ti-ra a 970, mi? Nem érted, miért is értenéd? Csak azzal vagy megáldva, hogy fél giga belőle alacsonyabb sávszélességű, de így is gyorsabb, ez nem zavar, igaz?

Tökre véletlen, hogy mióta a VGA árak elszálltak, a leginkább ajánlott budget VGA a 970, mi? Minden tech guru azt ajánlja, de anonim megmondja, hogy az szar, mert az utolsó fél giga valószínüleg DDR3 sávszélességen megy. (nem, nem DDR3, de kicsit sok idő lenne begépelni az okát ennek)

2022. jan. 28. 21:38
 13/26 anonim ***** válasza:

Akkor légy szíves nézz picit jobban ennek utána, amúgy ha nem lennék fáradt megkeresgetném, pont tavaly decemberben volt egy tag itt is akinek pl FC6-al volt gondja, pont emiatt mert belefutott 3,5 fölé aztán az addig szépen futó játék, hopp néha diát kezdett vetíteni.

2015-ben mikor megjelent lehet nem futott bele annyi játék, de sokra megy vele ha GPU-ban erősebb, ha épp manapság mikor már sokkal könnyebb megtölteni 4GB-ot, ha meg előjön a jelenség, akkor veszett fejsze ynele lett.

De tényleg fölöslegesnek érzem ezt tovább rágni, FH4-ben valamiért nem jött elő, de ettől neten millió és egy esetet találsz, ahol bizony ha belefut onnantól borítja a dolgokat.

( Megjegyzem nem 1050Ti-m van, szóval részemről nem védem emiatt )

2022. jan. 28. 21:57
 14/26 anonim ***** válasza:

Egyrészt írunk, szóval ügyes vagy, szép beszólás volt, csak mellément. De így szokott menni mikor valaki nem bírja elviselni hogy valami nem úgy van ahogy.

Én is írtam ott kismillió teszt, leírás a dologról, anno szép nagy botrány is volt, megértem, ilyen kártyád van emiatt véded ez oké.

2022. jan. 28. 22:01
 15/26 anonim ***** válasza:
Hiába fut 8 játék jól ha pl a maradék 2 nem, de tényleg visszakeresem l az itteni példát is, de Linus-nak is van jó videója a témáról. Driverből próbáltak javítani a dolgon, de hardveresen ugyanúgy benne maradt a korlát, és jelenleg is elő lehet hozni.
2022. jan. 28. 22:10
 16/26 anonim ***** válasza:
Ok, ha találsz olyan új videót, ahol probléma van, akkor szólj.
2022. jan. 28. 22:11
 17/26 anonim ***** válasza:
Előbb írtam egy itteni helyzetet is pl, de mindegy, és ismétlem, írásban vagyunk a " kuss legyen " picit emredek.
2022. jan. 28. 22:13
 18/26 anonim ***** válasza:
De ismétlem, részemről normálisan kommunikálok, Linus-nak si van videóa a dologról, NV driverből próbálta úgy alakítani, hogy a játékok fussanak amennyire elhet, de ha épp jön egy friss cím, ilyen az említett FC6 esetében volt rengeteg pl, és belefut, akkor droppolni fog.
2022. jan. 28. 22:15
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Mondom videót, ami új, vagy a neved kuss, veréb.
2022. jan. 28. 22:18
 20/26 anonim ***** válasza:
Ott van, írtam, nehogy már nekem kelljen keresni helyetted. Nézd meg Linus videóját. És még mindig írásban vagyunk.
2022. jan. 28. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!