Joell kérdése:
Nvidia Geforce GTX-260 , DDR3-as videokartya képes válalhatóan futtatni 720p feletti akár fullhd ban a gta5-öt?
Figyelt kérdés
I3-3.gen -procival és 8 giga ram mellett.2022. jan. 23. 23:07
1/4 anonim válasza:
Lassan válassz már valami kártyát. :D
https://www.youtube.com/watch?v=Qc6ZIXJjsiE
Amúgy mindig csak enynit szoktam: YT beírod a játék címét és mögé a VGA-t vagy fordítva és láthatod miként fut rajta.
2/4 A kérdező kommentje:
Amirol kerdezek az mind megvan...őt ma vettem full uj allapotban dobozosan...csak tapasztalatokra vagyok kivancsi nem yt-ra..oda en is feltoltok dolgokat
2022. jan. 23. 23:25
3/4 anonim válasza:
O.o Oké, akkor ha leírjuk azt ami yt re fel van töltve hogy x felbontásban x FPS-el fut akkor most az jobb? Vagy írásos tesztet szeretnél?
4/4 anonim válasza:
#2: igen, nagyon kicsi a valószínűsége hogy olyan valaki tud írni, akinek az adott kártya, konfig, játék megvan és tuti infót tud dobni róla. Így marad a YouTube videók, vannak köztük megbízhatóak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!