Vásárolt már valaki videókártyát hardver aprón, úgy hogy utána tönkrement? mekkora az esélye ennek szerintetek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gtx 1080as videokártyát. sajnos a mai árak mellet csak a használt piac jöhet szóba. a kérdésben említett problémám van! ez egy erős vga, nem mai darab, de elég mindenre még full hd-ba, némi kompromisszummal. egyáltalán mennyi az élettartama egy játékra szánt videókártyának, ha rendeltetésszerűen használják? a gtx 1080 valahogy 2016-2017ben jelent meg. tehát legalább 5 éves kártyát veszek meg, és még legalább 4 évig szeretném használni. nyilván nem max grafikán játszva. szóval van rá esély h normális használat mellett kibír ennyit v többet?
köszönöm
2022. jan. 23. 14:52
1/5 anonim válasza:
A régi gépemben egy 21 éves kártya van. A venti volt cserélve benne, mert szorult, minden más, a kondik is eredetik. Tökéletesen működik. Tavaly eladtam egy 2009-es kártyát hardveraprón, az is tökéletesen működött akkor, remélem azóta is teszi a dolgát valakinél. De annál 2 évvel öregebb kártya is dorombol egy szervernek használt gépben, 0-24, de nem fut rajta semmi, képet se ad, csak benne van, mert anélkül nem indul a gép. Szóval jól bírják, akiknek elromlik az minden bizonnyal napi 16 órát tolja minimum. Napi 2-5 óra játékkal jól megvannak.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha mar ennyi penzt kiadnal erte akkor ne vegyel hasznaltat
3/5 anonim válasza:
Ott nem lesz garancia se semmi. Vannak jo akciok, kuponos napok akkor lehet jo arban venni
4/5 anonim válasza:
A Hardverapro.hu az egyik legmegbízhatóbb oldal, akitől vásáolsz annak vannak értékelései, érdemes azokat elolvasni, lehetőleg (vagyis inkább kizárólag) sok pozitív értékeléssel rendelkező eladótól vásárolj. Nekem jelenleg 1 éve a hardverapro.hu-n vásárolt videókártyám van és még mindig nagyon szépen működik, egy több, mint 100 pozitív visszajelzéssel rendelkező eladótól vásároltam. Emelett vettem már ott processzort és alaplapot is, de azok garanciálisak voltak még, de azok is szépen teszik a dolgukat. Sok sikert a vásárláshoz, a GTX 1080 még mindig nagyszerűen teszi a dolgát FullHD-ban.
5/5 Gugu Gabor válasza:
Nézd a legjobb indulattal is, használt cuccot veszel ma nálam működik, de 6 éves nem tudok garanciát adni hogy még 6 évig működni fog nálad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!