Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudhatnám meg hogy a...

Honnan tudhatnám meg hogy a laptopom kezelne-e egy utp-usb C átalakítót?

Figyelt kérdés

Nincsen a laptopomon utp aljzat viszont láttam több helyen is olyan átalakítót ami usb C (male) és a másik fele utp (male)

Ha ezt bedugom az usb C aljzatba honnan tudhatom hogy a laptopom fogja tudni kezelni?

2022. jan. 22. 18:40
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ez egy kulso halokartya

vagyis ha mas nem gyarto oldalarol kell driver

de manapsag neten megtalalja driveret windows is szoval

netan megeshet hogy veletlen auton felismeri

no persze te net miatt akarod jo, de wifi sincs benne? Vagy hogy tud halozatba csatlakozni? Mert olyan gepet nem csinalnak ami ne tudna valamikeppen

amugy pedig usb c halokaryta kodja alapjan megkeresed drivert neten es pendrive val rarakod gepre

2022. jan. 22. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Én vettem egy ilyent, bedugtam a laptopba

és rögtön működött. (win10)

2022. jan. 22. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem muszáj usb-c. Usb-a is lehet, ha van szabad. Vagy usb-hub, vagy usb-c hub, és akkor egyebeket is kaphatsz az ethernet port mellé. Attól függ mennyit költenél rá...
2022. jan. 23. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!