Újra tettem az XP-t, és most nincsen hang. Mi lehet a probléma?
Szóval, régen ugyanezt a fülest, hangszórókat használtam és működtek is, CD-t meg nem nagyon találtam és nem is emlékszem, hogy lett volna hozzá. Milyen program kellene?
(A hangfal márkája: Logitech z 323)
Nem a hangfalad típusa az érdekes.
A hangkártyádhoz kell illesztőprogram. Ahhoz linket pedig akkor tudunk mutatni, ha elárulod az alaplapod típusát. PCI-os hangkari esetén pedig annak a típusát.
High Defintion Audio Driver.
Ennyi az egesz!
Csak nem látnok vagy bakker? :D
Menj akkor szerepelni a Budapest TV-be :DDD
Nalam eddig minden esetben orvosolta a problemat a High Definition.
Esetleg huzd ki a hangszorot utana gyugd be imset, es kijon egy kis ablak ahol be tudod allitani a handszorodat.
Bocsi,de igy volt a legegyszerubb elmagyarazni xD
Én nem értem, miért olyan nehéz ideírni mi az alaplapod típusa? Már rég túlehetnél rajta!
Kismillió chipset gyártó cég gyárt HDA chipeket.
ADI, SoundMAX, Realtek, VIA, C-Media, stb..
Marhára nem elég az, ha csak beütöd a gugliba hogy "High Defintion Audio Driver"
OFF: Az alaplap típusát legkönyebben talán a WinAudit nevű programmal tudod megnézni, amelyet nem kell telepíteni, csak lefuttatni.
ON: Ha ez megvan, google-lel rákeressel a nevével fémjelzett driverre és azt telepíted.
POC légyszi segits:D
VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller
Ez volna az nem? És itt olvastam olyat is hogy, "általában a graf. kártyához is van driver, mert ha az sincs felrakva akkor esetleg szaggatva megy a kép pl az ablakok ide oda mozgatása." . nekem még ez is problémám lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!