Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Shift billentyűt, hogy kell...

Gehdjfztuz kérdése:

Shift billentyűt, hogy kell kikapcsolni?

Figyelt kérdés
Laptop úgy érzékeli mintha állandóan nyomva tartanám. Már szétszedtem és kitisztitotam. Más billentyűkkel is van gond, mint pl. az "a" betű mögé ír egy "ö"-t meg hasonlók. Gondolom a hardverel van a gond, de nem tudom mitől lehet. Külső behatás nem érte. Illesztőprogramot is frissitettem.

2022. jan. 22. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Rövidzáras lehet, vagy nem tudom. Csak cserélni lehet véleményem szerint.

Másik megoldás, ha nem kapható ilyen, hogy kihúzod a szalagkábelt, és usb billentyűzetet dugsz rá. Remélhetőleg minden működik úgy, csak a beépített billentyűzet nem.

2022. jan. 22. 15:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Szoftveresen nem lehetne valahogy kikapcsolni, valami programmal?
2022. jan. 22. 16:09
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

csak a shift a problemad ugyveled?

mivel valami fizikai baja van az idovel sokmindent magaval vonhat

erdemesebb lenne ne szoftveresen megoldani hardveres hibat hosszutavon

laptop billentyuzeteket is lehet helyetesiteni masikkal is csak csatlakozoja egyezen meg nagyjabol beleilleszkedjen vazba

2022. jan. 22. 16:20
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 itt arra is utaltam nem feltetlen (csak) billel van gond hanem alaplappal is pl.

ahoz viszont hozzaerto szerviz kellene

de csak egy "semleges" tanacs

2022. jan. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!