Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ipadot vegyek ? (Lent...

Milyen ipadot vegyek ? (Lent vannak az elvarasaim a keszulekkel kapcsolatban)

Figyelt kérdés

Sziasztok először is!

Kellemes napot/estet kivánok mindenkinek.

Aminap elgondolkodtam azon hogy venni szeretnek egy ipadot (vagy ipad minit)

Nekem nincs szükségem a legújabb dolgokra és oled kijelzőre.

Egy olyan ipad kellene nekem megfizethető áron amely nem szaggat nekem össze-vissza , lehet rajta filmet nézni kellemes felhasználói elmenyekkel és emelett fusson rajta 1-2 “komolyabb” játék ha nem is max graffon de ne laggoljon.(játékra gondolok itt pl a world of tanks blitz és a hearthstone. Ugyanis ezeken szoktam néha néha játszani az iPhoneomon , de mivel ez a mini széria , igy nem annyira élvezhető rajta mert ugye mini ,meg hát nem is játékra vettem a telefont csak jó néha nyomni valami gamet is)

Ezeket a szempontokat hallva tudtok jó készüléket ajanlani nekem?

2022. jan. 19. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ami a költségvetésedbe belefér, legújabb.

Mennyi az annyi?

2022. jan. 19. 17:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Barmelyiken elfut az emlitett kettő játék ?
2022. jan. 19. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, hogy aktuális e még a kérdésed. Amint látom, Te inkább tartalomfogyazstásra használod, az általad emlitett jatekokrol nem tudok nyilatkozni, de az én I7-em ami ugye 2016-os akkor vettem ujonnan, meg ma is tokeletesen, szaggatas nélkül viszi a need For Speedet meg a GTA-t :D szoval :D Erre tökéletes szerintem egy alap Ipad 9 . gen is. Minel ujabbat vegyél. Ha picit jobb játékélményt szeretnél, picit komoylabb dolgokra is használnád, akkor erdemesebb lehet ha eblefer a ekertbe egy Ipad Air-ra beruházni. Vagy Ipad Minire ;) Én most vezsem mega 4. gen Air-t :D
2022. febr. 7. 22:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Épp tegnap rendeltem meg az ipad 9. Generaciojat. Az tökéletes nekem, nem azon dolgozok, inkább csak szorakozasra kell.

Köszönöm 😊

2022. febr. 8. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó választás, használd egészséggel ;)
2022. febr. 8. 12:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat!
2022. febr. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!