Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyk videokártya jobb?

Melyk videokártya jobb?

Figyelt kérdés

Ati radeon Hd 4650

Geforce 8600 GT

1 régi gépbe kell.

2022. jan. 18. 12:40
 1/8 anonim válasza:
65%
2022. jan. 18. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
köszönjük #1 csak az gond hogy nem 4850 szerepel a kérdésben hanem 4650.... én azt mondom amúgy édes mindegy talán már a YT is megfogja ezeket amúgy, de ha mindenképpen választani kell a 4650-es tenném a voksom
2022. jan. 18. 15:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem az alaplapi kártyát nem fogja meg a YT,akkor ezek csak jobbak tőlle.
2022. jan. 18. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen jobbak egy igpu-s változattól. Nézz rá egy pl. egy vega 8-ra.. Kérdésre válaszolva persze a HD 4650 a nyerőbb választás.
2022. jan. 19. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 a srácnak gma950-e van, már váltottunk egy pár szót üzenetben onnan tudom. Annál szinte bármi jobb ami belemegy a lapba. Bár annak ellenére hogy próbáltam neki segíteni privátban hogy hátha abba hagyja a kérdés spamelést ezzel a retro vassal kapcsolatban(kicsit irritáló amúgy)nem jártam sikerrel, sőt még leugatott hogy merem azt kijelenteni hogy egy 16 éves intel integrált vga-val nem fog menni a yt full hd videók hogy mertem ilyet feltételezni egyáltalán.

A vége az lett hogy írt egy félbibliát hogy ilyen meg olyan csodák vannak a informatika világában és higgyem el hogy neki megy f@szán.Na már most 1. engem nem érdekel hogy mit mond legyen igaza ha ez teszi boldoggá,2. ha ennyire ért a hardverekhez minek spameli a kérdéseket egy 1000-éves pár ezer forintos retro gép kapcsán ? ezt magyarázza már el nekem valaki...Szóval röviden, én ezek után ignorálom az úri embert és a többieknek is ezt javaslom nagy a valószínűsége hogy valami troll.

2022. jan. 19. 14:43
 6/8 A kérdező kommentje:

ma 14:43

Semmi érdekem hazudni,már az is baj ha öszinte az ember?

Már nem azért de te miért becsülöd le az alaplapi vga-kat? Sok brand gépbe raknak ilyet gyárilag és sok benne a Gma950-es is.

2022. jan. 19. 14:50
 7/8 anonim válasza:

5ös kommentelő te mit értetlenkedel? A kérdező miért hazudna?

Nekem is volt régen egy fekvő asztali gépem amibe Gma950-es vga volt integrálva,és a YT nem akadozott még full hd-ban sem rajta.

Ha nem tudnád ezeket a kártyákat lehet állitani a biosba 512mb-ra is.

2022. jan. 19. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
4 -es vagyok a G3D Mark szerint GMA950-es 17 pontot ér el. Ehhez mérten egy HD 4650 220-at. Nem sok értelme van az összehasonlításnak ilyen téren. Az intel minden téren vérzik. Abban az időszakban alaplapi gpu többnyire azonnali tiltásra került, ahogy nekem rémlik. Bár erről vitát nyitni is necces 2022-ben, hiszen ma már vannak jobb mondjuk 720p-re, esetleg felső kategóriás cpu-val 1080p low-ra mondjuk elérhető igpu-k.
2022. jan. 19. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!