Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb ár-érték...

Melyik a legjobb ár-érték arányú procihűtő?

Figyelt kérdés
Most vettem egy RGB-s házat, ami kisebb mint a régi házam. Tettem bele plusz rendszerhűtést, így terhelés alatt sem megy 40-45 fok felé a cpu és gpu. Viszont szeretném picit optikázni, gagyit meg nem akarok. Lég és vízhűtést is fogad a ház, illetve jelenleg AMD van, de szeretném ha minden foglalattal kompatibilis lenne.

2022. jan. 18. 06:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pontos proci foglalathoz venném, mert nincsenek jó tapasztalataim az univerzálisokkal. Igaz 3 éve csak Noctua hűtőt rakok minden procimra, azokkal eddig sose volt problémám. :)
2022. jan. 18. 06:41
 2/6 anonim ***** válasza:
A Noctua hűtő jó választás. Ami pedig a rögzítést illeti ma már minden márkás hűtő univerzális(kivéve az olcsókat, ott még láttam külön Inteles és külön AMD-s rögzítést is), vagyis kapsz a csomagban Inteles és AMD-s lefogatót is.
2022. jan. 18. 07:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Mekkora a maximum berakható processzorhűtő magassága a házba? Noctua-k általában elég magasak, a végén nem tudod rárakni az oldalát és azzal többet vesztesz légáramlás szintjén.

A legtöbb mai hűtő elég széles skálán támogatja a processzor hűtés foglalat pontjait.

Én be quiet! -re szavazok, nekem az vált be, az egyetlen amit hallasz a gépházból kb a HDD lemezforgása, az is csak mert WD black.

2022. jan. 18. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Jelenleg az arctyc 34 esports a legjobb ár-érték. (egy ventilátoros)

[link]

Van mindenféle színben (fém, fekete, fehér). De RGB-s asszem nincs. Nyilván lehet venni rá akármilyen ventit, nem ezen múlik.

Ezek a hűtők mindennel kompatibilisek. Valószínűleg LGA1700 lefogató nincs még benne a jelenlegi csomagokban. Vagy legalább is nem mindenhol... attól függ mikori beszállítás. Viszont ezt ingyenesen igényelhetsz a gyártótól, ha megvan a hűtő és egy 1700-as proci vagy alaplap (számlával kell igazolni!)

LGA 1200 és korábbi intelek vannak benne.

AM4 lefogató van, és ez az AMD szerint minden módosítás nélkül megfelelő lesz a leendő AM5-re is. De ezek kb minden procihűtőre igazak. Kevés van,ami csak intel vagy csak amd lefogatóval kapható.

2022. jan. 18. 08:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat.

Még nem mértem le, hogy mennyi helyen van, de igen kevés, ezért agyaltam a vízhűtésen. Nem írtatok semmit róla, nem éri meg? Köszönöm a segítségeteket :)

2022. jan. 18. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen procid, milyen házad van(pontos típus)?
2022. jan. 18. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!