Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb 2-4 Tb-os...

Melyik a legjobb 2-4 Tb-os külső vinchester?

Figyelt kérdés

Ezeket nézegettem. Adattárolásra használnám, áfa nélkül venném EU raktárból.

[link]

Mit ajánlanátok? Mikre figyeljek vásárláskor?

2022. jan. 17. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott hogy SSD-t nem veszünk adattárolásra, az SSD arra van hogy dolgozzunk rajta, mivel ha nem kap áramot huzamosabb ideig akkor elkezdenek resetelődni a bitek. Ami programoknál nem olyan óriási gond max újratelepíted, illetve ha egy projekten dolgozol folyamatosan akkor sem gond mivel egértelműen használod és kap áramot. De amint végeztél a dologgal érdemes átmásolni HDD-re mert azok elvannak elég sokáig.

Ezen kívül fontos hogy hordozható vagy belső merevlemez kell neked?

Ha SSD vételére adnád a fejed akkor érdemes Samsungot venni, ha pedig HDD-t akkor pedig Western Digital-t, ők a legjobbak az adott területeken.

2022. jan. 17. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyártanak külön adattárolásra External SSD-t, nem tudom honnan veszik az emberek ezeket a baromságokat.
2022. jan. 20. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:
végül WD Elements 5 TB-t vettem amazonról
2022. jan. 27. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!