Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MacBook air vagy Asus ZenBook?

MacBook air vagy Asus ZenBook?

Figyelt kérdés
Melyiket vennétek és miért?
2022. jan. 15. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%

asus zenbookom van

nem jön be semmilyen téren az apple felfogása, meg az azt vásárlók sznob rétegének gondolkodása

plusz windowst használok

2022. jan. 15. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát igazából én csak akkor javasolnám a macbookot, ha az aksinak nagyon sokáig kell kibírnia és csak jegyzetelése/netezére használod.
2022. jan. 15. 20:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Hogyhogy csak jegyzet? Másra nem való? Tudod mi a szempont nekem? Egy a kipróbálás, a másik pedig hogy 5-6 évesen is olyan áruk van a piacon, hogy szerintem hosszú távon nem bukik rajt akkorát az ember.
2022. jan. 15. 23:42
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Valóban értéktartóbb a macbook, de másra nem hiszem, hogy lehetne használni
2022. jan. 16. 11:51
 5/11 Áron ***** válasza:
66%
A macbookot mindenre lehet használni. Megveszed, ráraksz egy windowst, és ha játszani akarsz azt bootolod be, ha meg dolgozni, youtubeozni akkor a Macost. Ennyi. Ár érték arányban sokkal jobbak a macbookok. És ha nem töltővel használod akkor sem esik vissza a teljesítménye a felére úgy mint a windwsnál.
2022. jan. 19. 11:39
 6/11 anonim ***** válasza:

#5:

zenbookom van, de van gamer laptopom is

a gép teljesítménye akkumlátorról használat esetén is kitolható maxra, csak az akksi időt lerövidíti, zenbookomnál rányomok az akksi tray iconra és állítom a teljesítmény csúszkát, nem bonyolult

akár töltőn is tudom levenni, vagy akksiról fel

2022. jan. 19. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
5#tudtommal az m1 chip nem támogatja a windows és nem megy rá
2022. jan. 19. 12:18
 8/11 Áron ***** válasza:

Rámegy

[link]

2022. jan. 19. 12:36
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Wow jó tudni, bár nem tudom milyen a teljesítménye így, de érdekes, hogy megy rajta
2022. jan. 19. 17:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Én pont most állok laptop vásárlás előtt és kb 400-500 ezer körül szeretném venni a következőt.

Egy Macbook Airről váltok.

Megnéztem a jelenleg kapható Macbookokat és 500 ezerért sem igazán elégítik ki az igényeimet.

Plusz eddig rengeteg kompatibilitási problémám volt már csak a macos miatt is félek, hogy ezt tovább bonyolítaná az új apple saját fejlesztésű chipjei is.

Eddig is rengeteg esetben találkoztam olyannal, hogy nem létezik adott szoftver macra és nagyon alternatívák sincsenek és ha véletlenűl van, mivel sokkal kisebb a felhasználói réteg így többnyire kevésé karbantartott bugos szoftverekről beszélünk.

Persze ez nem minden esetben igaz. Itt inkább professionális, iparban használt szoftverekről beszélek. (pl.: Cameo)

Hiába nagyon jó a külleme és felhasználó barát, annyit nem ér meg nekem, hogy 500 ezerért 256gb ssd és 8gb ram legyen a laptopomban.

Plusz régen még erős érv volt a macos, mert rettenetesen túlszárnyalta a windowst felhasználói élény tekintetében, de azóta eléggé felhozta magát a windows.

Szóval ezek miatt inkább Asus.

2022. febr. 7. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!