MacBook air vagy Asus ZenBook?
asus zenbookom van
nem jön be semmilyen téren az apple felfogása, meg az azt vásárlók sznob rétegének gondolkodása
plusz windowst használok
#5:
zenbookom van, de van gamer laptopom is
a gép teljesítménye akkumlátorról használat esetén is kitolható maxra, csak az akksi időt lerövidíti, zenbookomnál rányomok az akksi tray iconra és állítom a teljesítmény csúszkát, nem bonyolult
akár töltőn is tudom levenni, vagy akksiról fel
Én pont most állok laptop vásárlás előtt és kb 400-500 ezer körül szeretném venni a következőt.
Egy Macbook Airről váltok.
Megnéztem a jelenleg kapható Macbookokat és 500 ezerért sem igazán elégítik ki az igényeimet.
Plusz eddig rengeteg kompatibilitási problémám volt már csak a macos miatt is félek, hogy ezt tovább bonyolítaná az új apple saját fejlesztésű chipjei is.
Eddig is rengeteg esetben találkoztam olyannal, hogy nem létezik adott szoftver macra és nagyon alternatívák sincsenek és ha véletlenűl van, mivel sokkal kisebb a felhasználói réteg így többnyire kevésé karbantartott bugos szoftverekről beszélünk.
Persze ez nem minden esetben igaz. Itt inkább professionális, iparban használt szoftverekről beszélek. (pl.: Cameo)
Hiába nagyon jó a külleme és felhasználó barát, annyit nem ér meg nekem, hogy 500 ezerért 256gb ssd és 8gb ram legyen a laptopomban.
Plusz régen még erős érv volt a macos, mert rettenetesen túlszárnyalta a windowst felhasználói élény tekintetében, de azóta eléggé felhozta magát a windows.
Szóval ezek miatt inkább Asus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!