Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hány forintért vásárolhatok...

Hány forintért vásárolhatok ilyen pc-t és monitort?

Figyelt kérdés

Szeretnék gépet venni, viszont nagyon kevés a tudásom a témában.

Lényegében amit szeretnék: Valorant/Fortnite, 240fps-el, nagyjából a közepes grafika is elég mind két játéknál. Viszont azt erősen bírja, ne nyögve nyelősen. Tehát jobb lenne egy erősebb számítógép, és valami 240hz körüli monitor.

2022. jan. 11. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szép estét kívánok.

Sajnos manapság, hogy őszinte legyek veled abszolút nem éri meg PC-t építeni..

Most ránézésre csak a kártya lenne egy: RX 6700 XT esetleg RTX 3060 Ti.

Processzor: i5 12400

Táp: EVGA SuperNova 650W Gold GQ

2022. jan. 11. 23:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Szép estét ! :D Köszönöm a segitséget! Nos én is inkább kompletten szeretnék venni, de én eddig pont azt hallottam mindenhol, hogy magamnak építeni olcsóbb. Én inkább egy összerakott akár használt gépre gondoltam. Csak néha játszom egy keveset, mikor ilyen rossz idő van, viszont ha már játszom szeretnék azzal a kettővel is élvezetes minőségben játszani. :D
2022. jan. 11. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában ez igaz is, csak perpillanat egy rtx 3060 ti olyan cirka 450 ezer forint körül mozog, már ha van valahol készleten. Elvileg most az amd es az nvidia is boviti a kapacitasat, meg ugye jon majd elvileg az intel is sajat gpuval, amit raadasul nem a tsmcnel fognak gyartani, ugyhogy inden talan mar picit lejjebb mennek az árak
2022. jan. 11. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1080p low-on a GTX 1660 is kitol mindkét játékban 240 fps-t. Mindkettőhöz elég egy i5-10400F, 16GB RAM, valami dzsunka lap meg egy közepes táp. Ez a két játék messze nem egy CP2077 4K RT:ON gépigényű...
2022. jan. 11. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Brand ("márkás") gépet keress, azon belül amelyikben dedikált grafikus kártya van. De szerintem ez a 240fps elvárás nevetséges, és felesleges.
2022. jan. 12. 08:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat, nos az ilyen fps játékokban azért nem olyan felesleges az, legalábbis ilyet még sosem hallottam, sőt. A lövöldözős játékok alapja hogy a legtöbb fps-ed legyen.
2022. jan. 12. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy mondjuk 120 fps nagyon darabos mozgás lenne, és reálisabb cél.
2022. jan. 12. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!