Milyen patron való HP Officejet 4500 nyomtatóba?
Hogy szűkítsük a kört: ezek [link] közül melyek jók bele?
Ha megvannak a kompatibilisek, azok közül hogyan kell választani?
Ha a nyomtatópatron is konkrét, hol vásároljam meg? A Media Markt-ban drágábbak, de a nyomtatoalkatresz.hu, nyomtassolcson.hu, fapadospatron.hu, vagy nyomtatopatronbolt.hu mennyire megbízható? Ti melyiket ajánljátok?
Még mikre kell odafigyelnem?
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Ezek: [link]
Ha eredetit veszel, akkor tök mindegy hol vásárlod. A tutitinta szokott általában a legolcsóbb lenni.
Köszönöm!
2-es, a szükséges gondolom nem azt jelenti, hogy egyszerre több is kell hozzá. :)
Ha ezt: [link] megrendelem, akkor megérkezik, és ezt is kapom, tehát "jó választás"? :)
Heti... kb. 15 oldallal elvileg majdnem egy évig elég nekem. De annyi ideig ugye eláll, nem lesz baja és a gépnek sem? Vagy minimum milyen gyakran kell ehhez használni?
Kedves 45%-os értékelő, mi bajod a 2-es válaszával, kérlek leírnád?
"2-es, a szükséges gondolom nem azt jelenti, hogy egyszerre több is kell hozzá. :)"
Ha feketét (például szöveget) akarsz nyomtatni, akkor vagy a szimpla 901 Black vagy a 901XL Black (az utóbbi nagyobb kapacitású, de drágább), ha színest is (képeket, fotót), akkor a 901 Tri-colour kell.
4-es, a megbízhatóságáról érdeklődtem.
5-ös, köszi, akkor jól gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!