Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen szünetmentes tápot...

Milyen szünetmentes tápot ajánlanátok NAS-hoz?

Figyelt kérdés
Fontos lenne a minél alacsonyabb fogyasztás. Egyet már majdnem megrendeltem, csak olvastam róla egy hozzászólást, hogy feltöltött állapotban is minimum 15W-ot fogyaszt. Ezt kicsit sokallom.

2022. jan. 11. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos meg kell határozni mire kell és úgy lehet kiválasztani, mert hatalmas eltérések vannak árban, de nem vagyok túl nagy szakértője.

Viszont ami negatív tapasztalat, hogy attól is függ az OS mennyire támogatja, szóval még, ha oda is írják, hogy linux/windows driver/szoftver van hozzá, nem mindegy hogyan csinálja.

Linux esetén van valami általános driver ha támogatja, vagy apc-s akkor valószínű menni fog, mert ellenkező esetben plusz adapter kellhet stb és az nem olcsó.

2022. jan. 11. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyire gyakori nálatok az áramszünet?
2022. jan. 11. 12:35
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 Elég 1 is ahhoz, hogy hazavágjon egy HDD-t.
2022. jan. 11. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!