Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemény erről a tápról?

Vélemény erről a tápról?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 10. 00:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Chieftecen kívül mást nézni sztem nem is érdemes. Ez kb egy 15 éves szabály, ami stabilan tartja magát.
2022. jan. 10. 00:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezen szakfórum listája:

[link]

szerint felső kategóriás.

2022. jan. 10. 00:16
 3/13 anonim ***** válasza:

Betegesen túlárazott. Ennyiért már inkább egy RMx-et kéne választani

[link]

2022. jan. 10. 11:20
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

#1: Igen, 15 éve valóban a Chieftec volt az etalon, meg a pénzesebbeknek az Enermax. De azóta sokminden változott. A Mercury, Codegen és hasonló szörnyek kikoptak.

És minőségi tápok között ott van az FSP, Corsair, Seasonic, Thermaltake és sok más.

2022. jan. 10. 11:26
 5/13 anonim ***** válasza:
LOL csak azért mert rog strix meg modulráis elkérnek érte 50 ropit ráadásul gold minősítés és csak 550W amik nem rosszak, félre értés ne essék, de 50 ezer akkor is rengeteg érte ,ez a táp azoknak való akik elvannak engedve pénz ügyileg és egy olyan konfigot szeretettének amire ha ránéznek azt mondják hogy b@szki ez nem sz@ral gurigázik ...... más értelme az ilyen csicsás tápoknak nem sok van minőségileg legalább rendben van, bár igen érdekes lenne ha valami akyga vagy nbase belsős tápot használna az asus a felső kategóriás tápjaiknál :D pláne ennyi pénzért..
2022. jan. 10. 12:23
 6/13 anonim ***** válasza:

1

Ja, 15-20 éve ez volt a szabály a tudatlan magyar sceneben, ma már az a szabály, hogy a chieftechnél szinte csak jobb ár\érték arányut lehet venni.

2022. jan. 10. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

6 és a nagytudású vérpitsike megérkezett.

"a tudatlan magyar sceneben"

atyaég.. szerintem meg megjöttek a taknyos 18 éves hülyegyerekek, mert már mindenkihez be lett kötve az internet (de minek?)

2022. jan. 10. 18:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért lett bekötve a net, hogy senki se vegyen alsó kategóriás tápot (pl chieftek) 😉
2022. jan. 11. 11:31
 9/13 anonim ***** válasza:

8 engem nem zavar, hogy baromságokat beszélsz, de olvass talán utána.

a 2-ben linkelt listában is előkelő helyen szerepelnek azok a tápok, ha nem a legjobb helyen...

2022. jan. 11. 14:00
 10/13 anonim ***** válasza:

7

Kicsirigó, nekem még volt 386-osom is, milyen 18éves? A chiectec ma már maximum a legalja a decent tápoknak, persze vannak jobb moddeljeik is, de azok meg ugyan úgy drágák. 20ért már egy bitfenix is jobb, mint a chieftec. Mondom ezt úgy, hogy volt nem 1-2 Delta beles chieftecem, de egyszerüen rengeteg jobb vétel van nála, akkor miért kellene ajnározni? Régen a magyar piacon kevés lehetőség volt, chieftec, vagy FSP volt, a gazdagabb vett Seasonicot esetleg, meg Enermaxot, ahogy írták. De ma már nem is Delta bele van a chieftecnek, hanem pl. CWT. Nincs velük nagy baj, de miért kellene azt venni, aminél van jobb?

Nézd csak meg, hogy hány tápjuk van a reccomended only for very cheap systemnél? 18-20 ezres tápok. Ugyan annyiért egy Kolink Classic Powert kap az ember, és jobb. És ezt hasra ütés szerüen mondom, millió másik opció van. Te meg azt mondod, hogy 65 ezerért van Tier A-s tápjuk? Na hát, 65 ezerért kapsz egy jó tápot, ezért már csak azt szabad venni, mi? :D Mondjuk én kevesebbért vettem platinum Antec high current pro 850-et, nézd meg az milyen tier ;)

2022. jan. 14. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!