Laptop jack-kimenete? Win10-ben hogy kell beállítani, hogy a hangszóró helyett fejhallgatón hallgassam a hangot?
egyszerűen semmi állítási lehetőséget mem találok
win10 64 bites, és ha ez érdekes: Asus RogStrix GL551
a sima "hang" beáálításnál semmit se enged állítani, mintha fixen a hangszóró lenne kizárólagos alapértelmezett és kész. létezik ilyen?
kösz
Ennek automatikusan kéne mennie, de ha nagyon nem megy akkor az asztalon a "hangszóró" ikonra kattints (óra/dátum mellett) majd feljön, hogy mi a "kimenet" lesz mellete egy ^ ikon szerű azt nyisd fel és válasz ki, hogy mi kell neked.
ha ott nem jelenik meg valami gáz van
1
igen, sajnos ez oké, de nem enged mást, csak a saját alapértelmezett hangszóróját. sehogy se tudom átállítani.
na igen de mi gáz lehet? hol érdemes még megnéznem?
pl fejhallgató bedugása telefonba/más gépbe, hogy úgy megy-e
más 3.5 jack-es eszközt bedugni a laptopba, hogy úgy megy-e
történt egy újdonság.
én ezt nem értem. állítani továbbra se enged semmit, viszont ha egy aktív hangfalat csatlakoztatok, akkor az is szól és a laptop sajátja is. legalább tudnám tiltani a sajátot, már az is megoldás lenne, de sajnos nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!