Mi az oka annak, hogy ami a BestByte weboldalán mondjunk 20 ezerbe kerül az, a szaküzletükben 30-35 ezer?
És ugyanolyan termék van a boltban is meg a weboldalunkon.
Csak nem értem mi az oka az ártöbbletnek.
Nem tudom. Nekem a bestbyte kínálata ahányszor néztem, általánosságban drágább volt, mint a többi webshop kínálata. A helyi kisker árait ne vedd irányadónak, ott a bérleti díj, az alkalmazottaké, a fűtés, villany, satöbbi, minél kisebb egy vállalkozás, annál jobban be kell építeni a helyi árakba. Ezeket az tartja fent, hogy a helyi takarékból, üzletekből, önkormányzatból oda járnak vásárolni, de az egyszeri falusi ember se fog ezer meg ezer oldalt fellapozni hogy mennyivel jobban járhatna, a Jani gyerek az üzlet, őt meg már kicsi kora óta ismeri...
Ellenben egy webshophoz néhány ember kell meg raktár vagy az sem, lásd az emagot ami saját maga nem árul semmit, más üzletek kínálatát értékesíti tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!