Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az oka annak, hogy ami a...

Mi az oka annak, hogy ami a BestByte weboldalán mondjunk 20 ezerbe kerül az, a szaküzletükben 30-35 ezer?

Figyelt kérdés

És ugyanolyan termék van a boltban is meg a weboldalunkon.

Csak nem értem mi az oka az ártöbbletnek.

2022. jan. 4. 08:33
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Egy webshop üzemeltetése jóval kisebb, mint egy bolté. Nyilván beépítik az árba. De hogy ennyire..
2022. jan. 4. 08:45
 2/5 kerekesbelaocsibacsi válasza:
100%
Csak számolj azzal, hogy a boltban embert kell fizetni, rezsi, bérleti díj és még sorolhatnám.
2022. jan. 4. 08:45
 3/5 MGéza ***** válasza:
82%

Nem tudom. Nekem a bestbyte kínálata ahányszor néztem, általánosságban drágább volt, mint a többi webshop kínálata. A helyi kisker árait ne vedd irányadónak, ott a bérleti díj, az alkalmazottaké, a fűtés, villany, satöbbi, minél kisebb egy vállalkozás, annál jobban be kell építeni a helyi árakba. Ezeket az tartja fent, hogy a helyi takarékból, üzletekből, önkormányzatból oda járnak vásárolni, de az egyszeri falusi ember se fog ezer meg ezer oldalt fellapozni hogy mennyivel jobban járhatna, a Jani gyerek az üzlet, őt meg már kicsi kora óta ismeri...

Ellenben egy webshophoz néhány ember kell meg raktár vagy az sem, lásd az emagot ami saját maga nem árul semmit, más üzletek kínálatát értékesíti tovább.

2022. jan. 4. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztisan bestbyte üzletbe mentél, és nem vsak egy bestbyte partnerhez?
2022. jan. 4. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ami a weboldalon annyiba kerül, az a fizikai boltukban is. Feltételezem amire te gondolsz az csak egy partnerüzlet, egy sufni számtech bolt ami átadóhely nekik, és ami olyan áron adja a cuccait amilyenen szeretné, de tuti drágábban.
2022. jan. 4. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!