Miért megy el a kép játék közben,és miért fagy le a gép?
Figyelt kérdés
Most lett VGA csere,mert az előző VGA egyáltalán nem adott képet most egy Sapphire radeon HD 7870 2GB-s van benne egy I5-2400 4mag 4x3.10ghz proci Asrock h61m-dgs alaplap, tápegység 700W többet nem tudok,csak azt,hogy az előző vga-val nem csinált ilyeneket...Az egy gigabyte radeon r9 280 3GB Windforce OC version VGA volt...Ja és az fontos,hogy én csak Tv-ről játszom HDMI kábellel. Egyéb ötlet?2022. jan. 3. 22:37
1/4 A kérdező kommentje:
Jaa,és még annyi,ogy a gép lefagyása akkor jelentkezik,amikor internetet megnyitom,utána fehér képet adot magár a megnyitott oldalra,és onnantól kezdve beáll a gép,csak resetelni tudom,ja és mikor elmegy a kép random,akkor is csak resetelni tudom,ami eléggé kiakaszt mert már annyira szétszedte a rendszert a sok reset,hogy valamit meg sem tudok nyitni,pl a tálcán lévő dolgokat. Segítség!!!!!
2022. jan. 3. 22:39
2/4 anonim válasza:
Húha, te aztán nagyban űzted a gépem nem indul felé a dolgokat. Mit művelsz? Szerintem viheted szervízbe.
3/4 anonim válasza:
Osztom az elottem valaszolo velemenyet, latogass meg egy szakit, itt sok minden van osszekutyulva, es ha jol erzekelem, akkor te se vagy eppen a helyzet magaslatan
4/4 anonim válasza:
HDD szektorhiba? HD sentinellel nézz rá
SSD nincs a gépben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!