Mi baja lehet a pendrive-omnak?
Figyelt kérdés
Van egy 2in1 pendriveom aminek van egy usb 3.0 és egy lightning csatlakozója. Teljesen jól működött egészen tegnapig amikor a telefonomon próbáltam használni, ekkor kaptam egy hibaüzenetet miszerint ez egy nem támogatott eszköz. Utána a számítógépemen próbáltam volna használni de már itt sem volt jó. Az eszközkezelő látja, felismeri, hogy egy usb háttértár került a gépbe de nem tudom "használni" nem tudok rá adatot másolni stb.
Mitől lehet ez?
Illesztőprogram frissítést, gép újraindítást már próbáltam.
2022. jan. 3. 08:00
12/12 anonim válasza:
sd kártya / pendrive soha nem bírt nálam még 1 évnél többet. Flash memória az egész, trágya. Egyik napról a másikra, minden előjel nélkül megmehet és baszhatod az egészet. Soha nem használj ilyeneket, ott vannak a cloud tárhelyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!