Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vannak e működőképes, olcsó...

Vannak e működőképes, olcsó konzolok, ami nem eredeti?

Figyelt kérdés
Kínai, nigériai, vietnámi cuccok, amik azért működnek. Lego játékokhoz. Maximum 30.000 forint értékben.

2022. jan. 2. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Nincs.

Használt Xbox 360-at már kapsz 30e Ft körül, arra vannak Lego játékok.

2022. jan. 2. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Nem teljesen ertem hogyan gondoltad: hamisitott, de az eredeti xbox processzort es architekturat 100%-ban utanozo konzolt szeretnel, ami futtatja a jatekokat is?

Fogadd el hogy a konzol nem jar alanyi jogon mindenkinek es ha nincs ra 30 rugod se, akkor kenytelen leszel mas szorakozas - vagy inkabb jobban fizeto munka - utan nezni.

2022. jan. 2. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Privátban linket kaptam a válasszal, köszönöm neki. Aki meg félreértette, vagy túlkomplikálta, ment a -.
2022. jan. 2. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ezek az úgy nevezett hamis konzolok, ami külsőre és nevükben a nagy konzolgyártók gépeire próbálnak hajazni, előre telepített játékokkal működnek, de azok is olyan gagyik, amiket a videójátékipar technológiailag már a 90-es évek elején meghaladott. Szóval nincs ilyen amit te elképzelsz.
2022. jan. 2. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Kérlek linkeld már be amit ajánlottak, mert el nem tudom képzelni hogy mi lehet az, de szeretném érteni hogy miről van szó.
2022. jan. 2. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Mellesleg ha normálisan le tudtad volna írni hogy mi a francot keresel, akkor lehet nem kaptál volna félreértett válaszokat.
2022. jan. 2. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Én sem értem miről van szó. Vannak hamisítvány konzolok. Pl NES 620 games. De modern, lego játékok abban a korszakban nem voltak. Ps1, xbox, és újabb nintendókat még mindig nem éri meg hamisítani, az újabbakat meg pláne nem. Gépre lehet letölteni esetleg emulátorokat, és úgy játszani konzolos gamégak. De akkor az meg gép... lego játékok gépre is megjelentek.
2022. jan. 2. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:

"Aki meg félreértette, vagy túlkomplikálta, ment a -."

Tesó te hány éves vagy? Én ennyi erővel jelenthetem a kérdést mert nem derül ki egyértelműen mit akarsz

2022. jan. 15. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!