Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hova tűnt a 3D Touch az...

Hova tűnt a 3D Touch az iPhone-ról?

Figyelt kérdés

Most upgrade-eltem X-ről 13-ra, és hiába nyomom erősebben a kijelzőt, nem működik a jól megszokott 3D Touch funkció!

Miért dobtak el el ilyen jó funkciót?

És tudom, van helyette az, hogy hosszabban kell normál erővel érinteni és akkor kiadja ugyanazt a funkciót de ez nem olyan gyors mint a 3D Touch volt.

Miért kell elvenni bevált funkciokat? Szabadalmi oka volt? Vagy más?

2022. jan. 2. 14:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ahogy a 3d touchnak sincs xD
2022. jan. 2. 22:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, ezt évek óta tudom, hogy kivették a 3d touchot, pedig sose volt meg nem is nagyon lesz apple cuccom!
2022. jan. 3. 07:11
 13/26 A kérdező kommentje:

12:

Ok de én alapbol nem Apple szakblogokon logok hanem használom a telefonom. Most, hogy szembesültem a dologgal, láttam hogy az Xs volt az utolsó széria amiben még benne volt a 3D touch.

Az Apple maga egyáltalán nem dicsekedett ezzel a butítással, sem a 11-es szériánál, sem később.

2022. jan. 3. 08:54
 14/26 anonim ***** válasza:
46%
Még itt is megy a sírás-rívás azóta is.
2022. jan. 3. 08:59
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

4 vagyok, kérdező hiába nyihogsz rajta, nem fog visszakerülni a telefonokba ez a megoldás. Ahogy mondtam rövid idő alatt átszoksz az új megoldásra ha akarod, ha nem.

Sok más funkció is kikerült a telefonokból vagy módosult az idők sozán. Ezt hívják fejlődésnek, fejlesztésnek, innovációnak. Kitaláltak valamit, aztán nem hozta a vártakat, vagy más miatt, de kiveszik a telefonból. Így járt többek között a home gomb, a 30 pines csatlakozó, a jack csatlakozó, a 3D Touch, stb. Vannak akiknek nem tetszenek a változások, de ők elhanyagolható mennyiségben vannak. A többieknek normális agya van, ők át tudnak állni.

Mellesleg az Apple - és minden más gyártó - gyűjti a telefonjairól a használati adatokat. (Ha bízhatunk bennük, akkor anonim módon :D) Ezekből az adatokból - amiket elég nagy mintából gyűjtötték össze, hiszen több100millió iPhoneról beszélhetünk - világosan ki tudták mutatni hogy a 3D Touchot a felhasználók mondjuk 5%-a használja rendszeresen. Tehát felesleges beletenni a telefonba -› Drága! Innen jön az hogy drága. Tök felesleges pénzkidobás belefejleszteni ha úgysem használja a paraszt. Nálunk is a sarki kisboltban nem árulnak almabort, mert az egyetlen öreg aki itta, ő ősszel meghalt. Minek tárolgassanak 30 liter almabort a polcon ha úgysem veszi meg senki és a lejárat után kidobhatják :D

Szokd meg a 3D Touch hiányát és hagyjál minket a p....ába békén! :D

2022. jan. 3. 09:14
 16/26 A kérdező kommentje:
Innovációnak akkor nevezhetjük egy funkció kivezetését, ha egyidejűleg bejön helyette egy jobb. A 3D touch helyett bevezetett Haptic Touch (ami tehát nem nyomáserőt érzékel hanem érintéshosszt - touch and hold) nem felel meg ennek, elsősorban azért, mert gyorsaságban sehol nincs a 3D touch-hoz képest. Szóval hiába akarod a szart aranynak láttatni, ez nem fejlesztés hanem lebutítás.
2022. jan. 3. 23:06
 17/26 anonim ***** válasza:
Okee xdd
2022. jan. 3. 23:11
 18/26 A kérdező kommentje:
Bocs nem akartalak felébreszteni, vedd le az emailes riasztást a kérdésről 😆
2022. jan. 3. 23:20
 19/26 anonim ***** válasza:
Hogy függ össze?xdd
2022. jan. 4. 08:20
 20/26 anonim ***** válasza:
Amugy meg,nyilván le van mert nem érdekel,figyelmes vagy hogy bocsanatot kérsz,de nem keltettél fel
2022. jan. 4. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!